Ζηλεύεις τις υπέροχες μπούκλες της κολλητής σου; Αν ναι, τότε σου έχουμε ένα μικρό μυστικό! Μπορείς να τις φτιάξεις και εσύ χρησιμοποιώντας το «μαγικό ραβδί» ή αλλιώς το Silk CurlingWand της Remington. Έτσι λοιπόν σου έχουμε τις πιο απλές συμβουλές για να ξεκινήσεις.

 

Προετοιμάστε τα μαλλιά σας για μπούκλες

Για να ξεκινήσετε να κάνετε μπούκλες θα πρέπει πρώτα από όλα τα μαλλιά σας να είναι στεγνά. Στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα spray προστασίας ή μια κρέμα που λειτουργεί ενάντια στη θερμότητα. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τέσσερα τμήματα.  

 

Ξεκίνα να δημιουργείς μπούκλες

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις τα μαλλιά σου γύρω από το «μαγικό ραβδί» μέτρησε από μέσα σου ως το 10 άφησε την τούφα. Υπέροχο αποτέλεσμα έτσι; Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει από την αριστερή πλευρά να γυρίσεις την τούφα προς τα έξω όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και από τη δεξιά πλευρά. Τέλος, μπορείς να χτενίσεις απαλά τη βούρτσα για ένα πιο vintage αποτέλεσμα.

 

Εμείς επιλέγουμε το Silk Curling Wand της Remington αφού έχει λειτουργία κλειδώματος θερμοκρασίας, α υτόματη απενεργοποίηση μετά από 60’ και γρήγορη προθέρμανση στα 30’’! Έτσι θα έχεις υπέροχες μπούκλες στο λεπτό κάθε στιγμή της ημέρας!

rerererererererere