Μια νέα και φρέσκια εμπειρία στον χώρο της περιποίησης της επιδερμίδας, κατέφθασε για να μας κάνει πιο φρέσκες και λαμπερές και φυσικά να μας καταπλήξει με όλα όσα θα μας προσφέρει.

Η Tzouma Clinic, μια πρότυπη δερματολογική κλινική που εδρεύει στα Πετράλωνα από το 2009, ανακοίνωσε τη λειτουργία της καινούριας κλινικής της, στην περιοχή Χίλτον και όχι μόνο! Εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος με ένα πρωτοποριακό retail point.

Σε σύμπραξη με την SkinCeuticals, τη no1 ιατρική μάρκα αισθητικής δερματολογίας, την οποία χρησιμοποιούν κορυφαίοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρούργοι παγκοσμίως , η Tzouma Clinic προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Skinlab: ένα retail όπου οι ασθενείς μπορούν:

Να περιηγηθούν
Να ενημερωθούν από το επιστημονικό προσωπικό
Να προμηθευτούν καλλυντικά και εξειδικευμένα προϊόντα

Μάλιστα, στο εσωτερικό της κλινικής, θα ανακαλύψεις έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα προβάλλονται τα προϊόντα, με αποτέλεσμα η SkinCeuticals όπως και τα υπόλοιπα brand θα είναι πιο προσιτά σε όλους και έτσι θα μας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις εξαιρετικές και άκρως αποτελεσματικές συνθέσεις της, για ένα σούπερ ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης.

Εάν θες λοιπόν να δεις άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα, τώρα ξέρεις που πρέπει να απευθυνθείς, εσύ που δεν θέλεις τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.