Όταν δημοσιεύεις κάτι στα προσωπικά σου προφίλ των social media, να περιμένεις και τις αντίστοιχες συνέπειες. Κανείς δεν εξαιρείται από το στόχαστρο του κόσμου που περιμένει στην γωνία για να πετάξει βελάκια και να trollάρει με απίστευτη ευκολία ακόμα και τους πιο κορυφαίους. Αυτό είναι το ίντερνετ άλλωστε. Έτσι ακριβώς λοιπόν έγινε και με την Vogue.

Αφορμή ένα tweet στις 27 Απριλίου με την φωτογραφία της Gigi Hadid και της Kendall Jenner γράφοντας στην λεζάντα: “Ποιος είπε ότι η Kendall και η Gigi δεν είναι αληθινά supermodels;”. Πραγματική απάντηση: Το πρώην μοντέλο, Rebecca Romjin.

Οι απαντήσεις του twitter: Όλοι.

Ο κόσμος ξεκίνησε ένα ασταμάτητο τρολάρισμα προς το tweet της Vogue απαντώντας ο ένας μετά τον άλλον το “όλοι”. Σίγουρα το κορυφαίο περιοδικό δεν περίμενε να έρθει αντιμέτωπο με όλον αυτόν τον χαμό.

everyone-twitter

 

Όλο αυτό θα μπορούσε βέβαια να σταματήσει την επόμενη ημέρα, αλλά όχι. Λίγες ώρες αργότερα, γίνεται ακριβώς το ίδιο tweet από την Vogue προκαλώντας ξανά τον κόσμο που φυσικά απάντησε χωρίς κανένα δισταγμό “όλοι”.

Παρ΄όλα αυτά ΔΕΝ σταμάτησε ούτε εδώ όλο αυτό το επικό σκηνικό αφού το περιοδικό την επόμενη μέρα δημοσιεύει ΞΑΝΑ την ίδια δημοσίευση. Γελάω κάπου εδώ, αλήθεια. Φαντάζομαι ξέρεις ποια ήταν η απάντηση του κόσμου.


ΑΥΤΗ!!

everyone