Η σαγήνη, η γοητεία και η εντυπωσιακή glam μόδα που έχουν καθιερωθεί ανά εποχές, δεν είναι πια τα μόνα στοιχεία που διακρίνουν τις μοναδικές συλλογές ενδυμάτων που κυκλοφορούν αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μια νέα εποχή υποδέχεται την ανεπιτήδευτη απλότητα και τον κομψό αυθορμητισμό, προσκαλώντας τόσο τη γυναίκα όσο και τον άνδρα να τολμήσουν να διασκεδάσουν με την εμφάνισή τους, χωρίς να θυσιάζουν την κομψότητα.

Ρίξε μια ματιά στα εμβληματικά, κομψά ρούχα για αυτή τη σεζόν:

glam μόδα

glam μόδα

Στο επίκεντρο της νέας αυτής εποχής βρίσκεται η δύναμη της αυτοέκφρασης. Οι συλλογές αποπνέουν μια αίσθηση δυναμισμού και ελευθερίας, προσκαλώντας τους φορείς τους να κάνουν τη διαφορά, να τραβήξουν την προσοχή και να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής. Οι σχεδιαστές αγκαλιάζουν την έννοια του παιχνιδιού με τα ρούχα, επιτρέποντας την ελευθερία και την προσωπικότητα να λάμψουν διαμέσου της κομψότητας.

glam μόδα

Η καμπάνια SS2024 της Tom Ford, φωτογραφημένη από τον διάσημο Robin Galiegue στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αποτυπώνει με τον πλέον ζωντανό τρόπο την ουσία αυτής της νέας εποχής. Τα εκθαμβωτικά τοπία και η μοναδική ατμόσφαιρα της πόλης αποτελούν το τέλειο φόντο για την παρουσίαση των συλλογών, οι οποίες είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στα καταστήματα LUISA WORLD. Η glam μόδα περνά σε ένα νέο επίπεδο!

Διάβασε επίσης:

Ανοιξιάτικη επίσημη μόδα: Φορέματα και αξεσουάρ για λάμψη!