Μεθυστικές μυρωδιές, άνετα φούτερ, πολύχρωμα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα! Αγαπάμε το φθινόπωρο και ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο glow up. Τι ακριβώς όμως θεωρούμε με τον όρο glow up; Φυσικά, την ψυχική, σωματική και συναισθηματική μεταμόρφωση προς το καλύτερο. Ήρθε η ώρα να υποδεχτείς το νέο σου εαυτό! Διάβασε στη συνέχεια τι πρέπει να κάνεις.

Βήμα 1ο: Άλλαξε το χτένισμά σου

Στο επόμενο ραντεβού σου για τα μαλλιά, πάρε μαζί σου μερικές φωτογραφίες από αυτό που προσπαθείς να επιτύχεις. Το Pinterest είναι το ιδανικό μέρος για να βρεις όλες τις τελευταίες τάσεις! Ένα φρέσκο κούρεμα είναι επίσης απαραίτητο για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή και να ανανεωθείς.

Βήμα 2ο: Αναβάθμισε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου

Σκέψου το δέρμα ως καμβά. Η διατήρηση του καμβά σου καθαρού και υγιούς είναι απαραίτητη για ένα επιτυχημένο glow up. Χρησιμοποίησε προϊόντα μη τοξικά για την περιποίηση δέρματος για να επιτύχεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Κλειδί είναι ο βαθύς καθαρισμός και η σωστή ενυδάτωση.

Σύμμαχος στην απαραίτητη φθινοπωρινή skincare ανανέωση είναι το Multicare Balm της ελληνικής μάρκας Athonites – μια απόδειξη της θεραπευτικής δύναμης της Φύσης. Αυτό το ισχυρό βάλσαμο είναι ένα αρμονικό μείγμα τοπικών βοτάνων, προσεκτικά επιλεγμένων για την ικανότητά τους να περιποιούνται και να προστατεύουν το δέρμα σε βάθος. Εμπλουτισμένο με plantago, μολόχα, βαλσαμόχορτο, αχίλλεια, χαμομήλι, βιολογικό κερί μέλισσας, πρόπολη, υαλουρονικό νάτριο, αλκάννα και εκχυλίσματα σεντέλλας, αυτό το βάλσαμο προσφέρει θρέψη και επανόρθωση που ωφελούν την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για την περιποίηση σε φτέρνες, αγκώνες και αστραγάλους μετά το καλοκαίρι. Εξίσου σημαντικό, ότι περιέχει φυσικά αρώματα και συντηρητικά, αλλά και φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Eχει clean,«free from» σύνθεση, χωρίς ίχνος από parabens, σιλικόνη, sulphates τεχνητά αρώματα και φθαλικές ενώσεις.

Βήμα 3ο: Απόβαλε την τοξικότητα

Ακριβώς όπως τα δέντρα ρίχνουν τα φύλλα τους το φθινόπωρο, φρόντισε να αποβάλεις όλη την τοξικότητα από τη ζωή σου. Η τοξικότητα έρχεται με τη μορφή προϊόντων ομορφιάς, τροφίμων, ακόμη και ανθρώπων! Η ευεξία και η υγεία είναι το πιο ουσιαστικό κομμάτι.