Εμείς των Νοτίων Προαστίων δεν θα χρειάζεται πια να… μεταναστεύουμε για να πάρουμε τα αγαπημένα μας items από την αλυσίδα TΕΖΕΝΙS καθώς αναπτύσσει το δίκτυό της και ήρθε επιτέλους στο κέντρο της Γλυφάδας! Εδώ και λίγες μέρες έχει ανοίξει το νέο κατάστημα του ιταλικού underwear brand και περιμένουμε πως και πως να έρθει το σαββατοκύριακο για να κάνουμε τις αγορές σε αυτό!

Το νέο κατάστημα TEZENIS στην Γλυφάδα

Μοντέρνα διακόσμηση με φωτεινά χρώματα και το λευκό να κυριαρχεί, design λεπτομέρειες και eco αναφορές, είναι τα στοιχεία που υπογραμμίζουν το
νεανικό trendy ύφος του καταστήματος TEZENIS που μόλις άνοιξε στο νούμερο 2Β της Πλατείας Εσπερίδων, στη Γλυφάδα.

Η διακόσμηση αποπνέει φρεσκάδα και τα ζωηρά χρώματα σου φτιάχνουν τη διάθεση. Ξεχωρίζουν τα δοκιμαστήρια σε αποχρώσεις του γκρι και κίτρινου ενώ οι neon επιγραφές σε βάζουν σε cool mood. Ένα ιδανικό περιβάλλον στο γνωστό Italian style για happy shopping με τις νεανικού ύφους συλλογές του ιταλικού fashion brand!

Στα καταστήματα TEZENIS θα συναντήσουμε όλες τις σειρές σε underwear, easywear, knitwear που απευθύνονται στη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί. Θα το βρεις στην Πλατεία Εσπερίδων 2Β, στην Γλυφάδα και μπορείς να τους πάρεις και τηλέφωνο στο 2108985300.

Το ξέρατε ότι η TEZENIS είναι ένα από τα 5 brand που εισάγει στην ελληνική αγορά ο όμιλος CALIN GROUP; (CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INTIMISSIMI UOMO, FALCONERI) Ίσως για αυτό μας αρέσουν το ίδιο και τα 5. Η αλυσίδα καταστημάτων που αποτελεί μέρος του ομίλου CALZEDONIA, διαθέτει ένα ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυο διανομής με περίπου 700 καταστήματα σε περισσότερες από 31 χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ιταλίας). Στην Ελλάδα υπάρχουν 14 καταστήματα TEZENIS.