Την Κέισι Μίζιου την γνωρίσαμε από τον 2ο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Από την πρώτη στιγμή που την είδαμε ξέραμε ότι θα πάει μακρυά καθώς στο πρόσωπό της βρίσκει κανείς έναν σπάνιο συνδυασμό model matterial, sexyness και φινέτσας! Επίσης, έχει ένα από τα πιο γλυκά χαμόγελα που είδαμε στον διαγωνισμό καθώς και ένα από τα πιο ωραία κορμιά.

Πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας καθώς ακόμη και εάν δεν κατάφερε να νικήσει τον διαγωνισμό, κατέκτησε την 3η θέση. Κάτι μας λέει ότι θα είναι από τα μοντέλα που θα μας απασχολήσουν πολύ τα επόμενα έτη. Ήδη, λίγους μόνο μετά μήνες από το τέλος του διαγωνισμού, η Κέισι φοράει το πιο hot μαγιό με μοτίβα από την Beachwear Collection της Tezenis. Είδαμε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο instagram προφίλ του 25χρονου μοντέλου. 

Η Κέισι Μίζιου με το Tropical Bali bikini από την Beachwear Collection της Τezenis

Κέισι Μίζιου Κέισι Μίζιου Κέισι Μίζιου Κέισι Μίζιου

Η Κέισι Μίζιου είναι 25 χρονών και κατάγεται από την Αλβανία. Ωστόσο, μεγάλωσε στην Καβάλα. Εκτός από το μόντελινγκ έχει ταλέντο και στον αθλητισμό, αφού έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ.

Όταν τελείωσε το σχολείο η Κέισι μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική. Ένα βράδυ, καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση. Τότε ξεκίνησε και η καριέρα της στο μόντελινγκ.

Σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να συνεργάζεται με πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο. Μέχρι τώρα, έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη. Έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων. Μετά το GNTM 2 μόνο νέες πόρτες ανοίγουν για εκείνη, καθώς είναι πλέον μέλος του πρακτορείου μοντέλων της Έλενας Χριστοπούλου, In The Fab.