Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι τόσο περισσότερο εξερευνάμε τις τάσεις που φέτος θα κυριαρχήσουν στα μαγιό. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για κομμάτια που ταυτίζονται με το μπάνιο στην παραλία, η αλήθεια είναι ότι το κατάλληλο μαγιό μπορεί να αποτελέσει μέρος ακόμα κι ενός βραδινού συνόλου σε κάποιο νησί, αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Στην αγορά μπορείς να βρεις γυναικεία μαγιό από υψηλής ποιότητας υλικά, με διαχρονικά σχέδια και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να φορεθούν ακόμη και ως ρούχα.  Αυτά που εμείς έχουμε ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι οι προτάσεις για το 2022 της εταιρείας therinós, το όνομα της οποίας σκοπίμως παραπέμπει στο ελληνικό καλοκαίρι.

Πρόκειται για μία νέα εταιρεία στο χώρο του resort wear και ειδικότερα στη δημιουργία γυναικείων μαγιό από υψηλής ποιότητας υλικά, με διαχρονικά σχέδια και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να φορεθούν ακόμη και ως ρούχα. Η υψηλή ποιότητα των υλικών αλλά και η άψογη ραφή τους, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να τα αξιοποιήσει με διαφορετικό τρόπο, δημιουργώντας την κατάλληλη εμφάνιση για τις διακοπές της σε ένα νησί αλλά και για μία βραδινή έξοδο σε ένα από τους κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Η νέα συλλογή SS22 παραμένει πιστή στο Grecian chic χαρακτήρα του brand, διατηρώντας τα εμβληματικά σχέδια της πρώτης συλλογής. Στη φετινή συλλογή, εκτός από ολόσωμα, προστίθενται μπικίνι και νέα μεταλλικά χρώματα, διευρύνοντας τη χρωματική παλέτα και αναβαθμίζοντας τις πολυτελείς υφές.

Ολόσωμα μαγιό

Μπικίνι σε έντονες αποχρώσεις και μεταλλικά στοιχεία

Η νέα συλλογή αντλεί έμπνευση από τον πλούσιο Μινωικό πολιτισμό της Ελλάδας, στον οποίο η γυναίκα διαδραμάτιζε κυρίαρχο ρόλο, συμμετέχοντας εξίσου στα κοινωνικά δρώμενα, ενώ το προσωπικό της στυλ, η εμφάνιση, τα μαλλιά και η αποκαλυπτική ενδυμασία της, αντιπροσώπευαν μια μορφή δύναμης και σεξουαλικής απελευθέρωσης.

Η συλλογή της therinós είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, beach resorts & clubs στην Ελλάδα και το Ντουμπάι καθώς και online, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι η εταιρεία διευρύνει την παρουσία της προσθέτοντας και νέα σημεία πώλησης και στο Saint Tropez.

Δείτε όλα τα σχέδια της συλλογής εδώ

Διαβάστε επίσης:

Πως να αποκτήσεις υγιή και ενυδατωμένα άκρα πριν το καλοκαίρι | Thats Life. Life as it is!