Ο ήλιος λάμπει, η θάλασσα μας καλεί και το καλοκαίρι είναι εδώ για να μας γεμίσει με αμέτρητες χαρούμενες στιγμές. Είναι η εποχή που τα χρώματα γίνονται πιο ζωντανά, οι μέρες πιο μεγάλες και οι βόλτες με τους αγαπημένους μας πιο συχνές. Με τον ήλιο να λάμπει, χρειαζόμαστε τον απόλυτο σύμμαχο για να αναδείξουμε το στιλ μας και να προστατεύσουμε τα μάτια μας. Και ποιος καλύτερος από τη νέα συλλογή γυαλιών της Carrera από Safilo;

Ρίξε μια στιλάτη ματιά στη νέα συλλογή

Η Carrera, το διάσημο brand γυαλιών ηλίου και οράσεως, παρουσιάζει την καμπάνια “DRIVE YOUR STORY”. Αυτή η καμπάνια μας προσκαλεί να χαράξουμε τη δική μας πορεία, γεμάτη εμπειρίες και απολαύσεις, και να καθορίσουμε το σήμερα μας με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Οι πρεσβευτές της για το 2024, η Ευγενία Σαμαρά και ο dj Tourist Ath, αποπνέουν τον δυναμισμό και την αυθεντικότητα που πρεσβεύει η Carrera.

Φωτογράφιση στην Αθηναϊκή ριβιέρα

Η φωτογράφιση της καμπάνιας, με τον φακό του Νίκου Ζήκου, μας μεταφέρει στα σοκάκια του Ψυρρή και την ηλιόλουστη Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η Ευγενία Σαμαρά και ο Tourist Ath ποζάρουν φορώντας τα hero γυαλιά της Carrera για το 2024, αναδεικνύοντας τον δυναμισμό και την ξεχωριστή τους προσωπικότητα. Οι λήψεις τους μας καλούν να αναζητήσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να ζήσουμε τη δική μας ιστορία.

Οι πρεσβευτές της Carrera στην Ελλάδα

Η Ευγενία Σαμαρά, ηθοποιός και παρουσιάστρια, εκφράζει την ανάγκη της να βρίσκει τον εαυτό της μέσα από τους ρόλους της. Αυθεντική και δυναμική, η Ευγενία αποτελεί ένα από τα πιο influencial πρόσωπα της χώρας. Η ίδια δηλώνει πως η επιτυχία για εκείνη είναι η ευτυχία της ψυχής της.

Ο dj Tourist Ath, με βάση την Αθήνα, χαράσσει διεθνή καριέρα στη μουσική. Η μουσική για εκείνον σημαίνει έκφραση συναισθημάτων και σύνδεση με το κοινό και τον βαθύτερο εαυτό του. Το ιδιαίτερο συναίσθημα που δημιουργεί μέσα από τη μουσική του είναι αυτό που τον εξιτάρει περισσότερο.

#DRIVEYOURSTORY – Οδήγησε την ιστορία σου

Το hashtag της καμπάνιας, #DRIVEYOURSTORY, αντιπροσωπεύει την προσέγγιση και τη στάση ζωής της Carrera. Η καμπάνια απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν το θάρρος να είναι αυθεντικοί, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ζήσουν τις δικές τους αυθεντικές ιστορίες. Μήπως είσαι κι εσύ μία από αυτούς;

Αυτό το καλοκαίρι ας χαράξουμε τη δική μας ιστορία με στιλ και αυτοπεποίθηση, φορώντας τα νέα γυαλιά της Carrera και ακολουθώντας την καρδιά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.