Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί έναν από τους πιο συχνούς καρκίνους του γυναικείου πληθυσμού στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης. Στην Ελλάδα έχουμε χιλιάδες νέες περιπτώσεις κάθε χρόνο, κυρίως στις ηλικίες μεταξύ 45 και 60 ετών.

Αν και η συχνότητα αυξάνεται, σε σχέση με παλαιότερα χρόνια η θνητότητα έχει μειωθεί και αυτό οφείλεται κυρίως στην πρώιμη διάγνωση και τις νέες θεραπείες.

MAMA Breast Cancer Awareness Edition- 1 σκελετός σε 5 διαφορετικά χρώματα

Στο πλαίσιο αυτό, η KALEOS δημιούργησε έναν ειδικό σκελετό που έρχεται σε μια παλέτα χρωμάτων διαφορετικών αποχρώσεων του ροζ. Αυτά είναι τα χρώματα που η KALEOS πιστεύει ότι αντιπροσωπεύουν τον κύριο στόχο αυτής της συνεργασίας που δεν είναι άλλος από να βοηθήσει με το δικό της τρόπο τις γυναίκες που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού.

 

Ερευνητικά προγράμματα που συμβάλλουν στην θεραπεία

Η KALEOS θα δωρίσει το 100% των κερδών από τις πωλήσεις στο Fundación Contigo, έναν οργανισμό που διεξάγει έρευνα για το πως να βάλει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού. Αφοσιωμένοι στην κλινική έρευνα, πιστεύουν ακράδαντα ότι θα πρέπει να αποτελεί ουσιαστικό μέρος της στρατηγικής για τη θεραπεία του γυναικείου καρκίνου. Η αποστολή τους είναι να προωθήσουν ερευνητικά προγράμματα που συμβάλλουν στο να θεραπευτεί ο καρκίνος του μαστού των γυναικών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Διαβάστε επίσης:

Νέα προϊόντα ομορφιάς για άψογη εμφάνιση και το χειμώνα