Τα γυαλιά και ηλίου και οράσεως δεν είναι απλώς λειτουργικά αξεσουάρ αλλά εμβληματικές δηλώσεις στυλ που δεν πρέπει ποτέ να λείπουν από τη συνολική μας εμφάνιση. Τα γυαλιά ηλίου, με την ικανότητά τους να προστατεύουν τα μάτια μας από το δριμύ ηλιακό φως, προσφέρουν έναν αέρα μυστηρίου. Αναδεικνύουν αβίαστα κάθε ντύσιμο, προσθέτοντας ένα στοιχείο αίγλης και παρέχοντας μια αύρα δροσερής αυτοπεποίθησης. Από την άλλη πλευρά, τα γυαλιά οράσεως, μπορούν να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να συμβάλουν σε μια ξεχωριστή, πνευματική γοητεία. Αυτό το φθινόπωρο δεν γίνεται να λείπουν από την συλλογή μας τα γυαλιά που θα κάνουν το απόλυτο level up την εμφάνισή μας.

Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει τη συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023:  σχεδιασμένη  για  τη γυναίκα που διαθέτει αυτοπεποίθηση και δύναμη, η συλλογή γυαλιών αποτυπώνει την ουσία της μάρκας και εκφράζει τη θηλυκή και χαρούμενη αισθητική της.

Η Seasonal Collection παρουσιάζει νέα εκλεπτυσμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως της σειράς House of Herrera, διακοσμημένα με το λογότυπο του μονογράμματος και ένα διαγώνιο ένθετο σε χρωματιστή ταρταρούγα ή μονοχρωμίες στους βραχίονες, σε ένα εφέ διακριτικών αντιθέσεων. Στον αντίποδα, τα πολυτελή γυαλιά ηλίου Constellation είναι διακοσμημένα είτε με λαμπερά κρύσταλλα και τρουκς που πλαισιώνουν τη μετώπη ή με ένα μόνο κρύσταλλο στα πλαϊνά, και όλα τους καταλήγουν με ένα κρύσταλλο στα ακροβραχιόνια.

Η Essential Collection διαθέτει νέα σχέδια με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως ένθετα σε χρωματική αντίθεση από ταρταρούγα ή μονοχρωμίες. Άλλα μοντέλα διαθέτουν λεπτούς, δίχρωμους μεταλλικούς βραχίονες, που θυμίζουν τις εμβληματικές ρίγες Carolina Herrera, ενώ τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ τριών επιστρώσεων έχουν υποστεί αριστοτεχνική επεξεργασία με αποτέλεσμα παιχνιδιάρικα χρωματικά εφέ μεταξύ διαφανειών και μονοχρωμιών στη μετώπη και απόλυτα σύγχρονο στιλ.

Τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως, που ξεχωρίζουν από τη μεταλλική ετικέτα με το εμβληματικό κόκκινο μονόγραμμα στα στρογγυλεμένα ακροβραχιόνια ή από το στρογγυλό τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα, προσφέρονται σε μια μοναδική χρωματική παλέτα, που περιλαμβάνει κομψούς συνδυασμούς και εκλεπτυσμένα εφέ.

HOUSE OF HERRERA

Η εμβληματική σειρά προϊόντων ενισχύθηκε με νέα γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως, που διακοσμούνται με το λογότυπο του μονογράμματος και ένα διαγώνιο ένθετο σε χρωματιστή ταρταρούγα ή μονοχρωμίες στους βραχίονες, σε ένα εφέ διακριτικών αντιθέσεων. Ο τολμηρός αλλά ευκολοφόρετος σχεδιασμός με τα τετραγωνισμένα προφίλ αποπνέει μια σύγχρονη αίσθηση, που υπογραμμίζεται από την πλούσια χρωματική παλέτα, αποπνέοντας διαχρονική κομψότητα.

CONSTELLATION

Αυτή η κομψή σειρά διαθέτει νέα γυναικεία ηλίου από ασετάτ, διακοσμημένα είτε με λαμπερά κρύσταλλα και τρουκς διαφορετικών μεγεθών στη μετώπη, για εμφάνιση που μαγνητίζει, ή με έναν μόνο κρύσταλλο στα πλαϊνά, για διακριτική πολυτέλεια. Τα μοντέλα ξεχωρίζουν χάρη στο λογότυπο Carolina Herrera στους βραχίονες, καθώς και τον μικροσκοπικό κρύσταλλο στα ακροβραχιόνια.

ESSENTIAL

Η σειρά περιλαμβάνει ευκολοφόρετα γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως διακοσμημένα με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως ένθετα με χρωματική αντίθεση σε ταρταρούγα ή σε μονοχρωμίες, καθώς και μοντέλα  με λεπτούς, δίχρωμους μεταλλικούς βραχίονες που θυμίζουν τις εμβληματικές ρίγες της Carolina  Herrera.  Άλλα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ασετάτ τριών επιστρώσεων και έχουν υποστεί αριστοτεχνική επεξεργασία με αποτέλεσμα παιχνιδιάρικα χρωματικά εφέ μεταξύ διαφανειών και μονοχρωμιών στη μετώπη και απόλυτα σύγχρονο και μοναδικό ύφος.

Η διαρκής ελκυστικότητα τόσο των γυαλιών ηλίου όσο και των γυαλιών οράσεως έγκειται στη μεταμορφωτική τους δύναμη, καθώς μπορούν να αναβαθμίσουν άμεσα οποιοδήποτε σύνολο, προσφέροντας μια πινελιά προσωπικότητας και βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση. Η ευελιξία και η διαχρονική γοητεία τους τα καθιστούν απαραίτητα στον κόσμο της μόδας, μετατρέποντάς τα σε διαχρονικά σύμβολα ατομικότητας και μοναδικότητας.