Οι adidas Women και τα COSMOS SPORT φέρνουν κοντά σου τη νέα Statement Collection και σε προσκαλούν σε ένα exclusive workout session που θα απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Την Τετάρτη 07.11 στις 19:00, το πιο αυθεντικό γυναικείο community παρέα με την Τόνια Σωτηροπούλου, σε προσκαλούν στο κατάστημα COSMOS SPORT στην Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 433) για να ανακαλύψεις τη νέα training συλλογή του brand.

Capture

Για μία ημέρα, το κατάστημα θα μετατραπεί σε ένα exclusive training studio όπου η Μάντη Περσάκη, μία αυθεντική γυναίκα του adidas Women community, θα σε καθοδηγήσει και θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου μέσα από ένα tailor made workout session.

Παράλληλα μοναδικά female και wellness workshops θα συνθέσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις. Μέσα από ένα εξειδικευμένο bra fitting θα ανακαλύψεις το κατάλληλο adidas bra που θα απογειώσει τις προπονήσεις σου, υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου mixologist θα μάθεις να δημιουργείς ένα απολαυστικό και θρεπτικό avocado smoothie, ενώ acai bowls και healthy snacks θα σε τονώσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Κλείσε τώρα τη θέση σου

About The Author