Είναι αναμφισβήτητα μια star της εποχής μας. Είναι ένα κορίτσι ιδιαίτερο που έχει καταφέρει όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνη και τη μουσική της. Η Billie Eilish έχει καταφέρει να αναστατώσει θετικά τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας και εμείς αγαπάμε τόσο την εκκεντρική της παρουσία όσο και τα τραγούδια της.

Τώρα, λανσάρει και το πρώτο δικό της άρωμα που σίγουρα και αυτό με την σειρά του, θα σου κλέψει την καρδιά!

Η Billie είχε εμμονή με τα αρώματα όλη της τη ζωή, ως παιδί την γοήτευαν τα μπουκάλια αρωμάτων ενώ μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει μια συλλογή εκατοντάδων αρωμάτων καθώς περιόδευε σε όλο τον κόσμο.

Για να δημιουργήσει το πρώτο άρωμα με την υπογραφή της, συμμετείχε ενεργά σε κάθε μέρος της διαδικασίας και είχε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο – από το όραμα μέχρι το σχέδιο του μπουκαλιού, τη συσκευασία, την καμπάνια και φυσικά το ίδιο το άρωμα.

Και, η αλήθεια είναι, πως το αποτέλεσμα, είναι εκπληκτικό!

Παρουσιάζοντας το Eilish™, το πρώτο άρωμα από την Billie Eilish, η ίδια μοιράζεται μαζί μας: «Ήθελα να είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά. Όπως είναι όταν νιώθεις το αίμα σου να κυλάει μέσα σου. Είναι ένα άρωμα που ψάχνω για χρόνια και χρόνια και χρόνια. Είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά στον κόσμο».

Το Eilish είναι ένα σαγηνευτικό Amber Gourmand που σε ελκύει με ένα ζεστό, cozy άρωμα και σε κάνει να αισθάνεστε σαν το σπίτι σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Το άρωμα ανοίγει με ζαχαρωμένα πέταλα, τονισμένα από ζουμερό μανταρίνι και κόκκινα μούρα.

Η καρδιά του ξεδιπλώνεται με απαλά μπαχαρικά, πλούσιο κακάο και κρεμώδη βανίλια. Αποτελείται από νότες μόσχου, σπόρους τόνκα και νότες ξύλου.

Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τα αγαπημένα μέρη του σώματος της Billie: το στήθος, τον λαιμό και την κλείδα, ενώ είναι επικαλυμμένο με bronze κεχριμπαρένιο χρώμα.

Από τις 3/10 το άρωμα Eilish της Billie Eilish είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα καταστήματα HONDOS CENTER σε όλη την Ελλάδα και στο online κατάστημα.

Η εισαγωγή του αρώματος στην αγορά είναι ένα από τα βασικά λανσαρίσματα της Hondos Center για το 2022 εστιάζοντας σε ένα νεανικό και ψηφιακό κοινό.

Το Eilish είναι vegan, cruelty-free, και φτιαγμένο χωρίς συντηρητικά.