Η θηλυκότητα μιας γυναίκας πηγάζει από το σύνολο της εμφάνισής της και, κυρίως, από το χαρακτήρα και την αυτοπεποίθεσή της. Όταν νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όλες έχουμε παράπονα από την εμφάνισή μας ή θέλουμε να βελτιώσουμε κάτι πάνω μας, και ένα από τα πράγματα που δέχονται την περισσότερη κριτική είναι συνήθως το στήθος μας.

Το στήθος αποτελεί ένα σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας μας και είναι κρίμα που πολλές φορές δεν φροντίζουμε περισσότερο αυτό το ευαίσθητο σημείο του σώματός μας, το οποίο ταλαιπωρείται από την ηλικία, την εγκυμοσύνη και τις αυξομειώσεις του βάρους μας. Αλήθεια πόσο συχνά κάνουμε πράγματα που στοχεύουν στον καλλωπισμό του; Γι’αυτό, ίσως, χάρηκα πολύ όταν είδα να κυκλοφορεί η Confidence Up cream-gel της Frezyderm, ένα προϊόν που επιτέλους φέρνει στο προσκήνιο τη φροντίδα του ντεκολτέ μας (με τον εύκολο τρόπο)!

Η κρέμα-gel της Frezyderm είναι πολύ απαλή και έχει διπλή δράση. Από τη μία ενυδατώνει και συσφίγγει το ευαίσθητο δέρμα του στήθους, που τόσο συχνά παραμελούμε να περιποιηθούμε, και από την άλλη τονώνει την παραγωγή λιποκυττάρων στην περιοχή για ένα στήθος μακροπρόθεσμα πιο γεμάτο και εντυπωσιακό. Αυτές οι δράσεις καταφέρνουν να λύσουν τα δύο πιο μεγάλα προβλήματα που έχουμε οι γυναίκες με το στήθος μας, δηλαδή το πεσμένο ή το μικρό στήθος.

Με την προστασία του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος, παράλληλα με την ενίσχυση της ανάπτυξης των λιποκυττάρων καταλήγουμε σε ένα στητό, γεμάτο στήθος, το οποίο θα διατηρηθεί άψογα σε βάθος χρόνου!