Η σπίθα, η θέρμη και ο δυναμισμός των δράκων και το ποικιλόμορφο δέρμα των ερπετών έγιναν πηγή έμπνευσης για τη σχεδιάστρια Μαρία Μπαλτουμα, που πριν λίγες μέρες μας σύστησε τη νέα  συλλογή του πιο fresh clothing brand, MÅIRIS.

Η χειμερινή σειρά, Serpent’s Closet, που είναι επηρεασμένη από το αποτύπωμα που αφήνει το δέρμα των δράκων και των ερπετών (κυρίως των φιδιών) περιλαμβάνει δημιουργίες με έντονα prints σε άνετες γραμμές που προσφέρουν ελευθερία κίνησης όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στις υφές κυριαρχούν το silk touch, το ελαστικό τούλι και το  βελούδο ενώ το total print look είναι ένα χαρακτηριστικό της συλλογής  με έξτρα λεπτομέρειες στην κάλτσα και τα scrunchies.

 «Η Serpent’s Closet, αποτελεί συνέχεια της καλοκαιρινής συλλογής με έντονα print και πολυμορφική διάθεση.  Έχω πειραματιστεί με διάφορες υφές υφασμάτων για διαφορετική αποτύπωση των prints και εφαρμογή πάνω στο σώμα κάθε γυναίκας. Οι γραμμές των ρούχων είναι άνετες και κομψές για να φορεθούν με άνεση όλη την διάρκεια της μέρας και σε διάφορες περιστάσεις» διευκρινίζει η δημιουργός.

Όπως τα ερπετά αφήνουν το δέρμα τους (‘’αλλάζουν ρούχο’’) έτσι δημιουργείται μία ξεχωριστή ντουλάπα γεμάτη ιδιαίτερα prints κομψών δημιουργιών για κάθε στιγμή της ημέρας. Αν, λοιπόν, στην ερώτηση ‘’υπάρχουν δράκοι’’, η απάντηση που δίνετε είναι ‘’ναι’’ τότε η  Serpent’s Closet σας περιμένει να την ανακαλύψετε στο www.mairis.gr και στους επίσημους λογαριασμούς του brand σε Facebook και Instagram.