Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, σκεφτόμουν να πάμε ένα ταξιδάκι! Τι θα έλεγες για Ελβετία; Κάνε εικόνα λοιπόν, δύση του ηλίου και τα ελβετικά τοπία, οι λίμνες και ο ουρανός να βάφονται χρυσά. Μαγικά, έτσι;

Φαντάσου τώρα λοιπόν αυτή την μαγεία να την είχες και μέσα στα προϊόντα νυχτερινής περιποίησης. Η LA PRAIRIE λοιπόν κάνει την φαντασία πραγματικότητα και κυκλοφορεί μια ολοκληρωμένη σειρά νυχτερινής περιποίησης. Εμπνευσμένη από την λάμψη της «χρυσής ώρας» των Ελβετικών τοπίων δημιουργεί και μας χαρίζει τη νέα εκδοχή της εμβληματικής συλλογής Pure Gold.


Τι σημαίνει αυτό;

• Αποκατάσταση και αναδόμηση της επιδερμίδας
• Δρα ενάντια στα σημάδια γήρανσης
• Ενισχύει την ενέργεια των κυττάρων

Με μια ειδική φόρμουλα που στόχος της είναι να τονώσει την ενέργεια της αποδυναμωμένης επιδερμίδας, η σειρά Pure Gold της La Prairie κάνει το θαύμα της και ακολουθεί μια προσέγγιση δύο βημάτων.
1. Η σύνθεση του Pure Gold Nocturnal Balm είναι εμποτισμένη με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie. Δίνει ζωή, θρέψη και ενέργεια στην επιδερμίδα.
2. Το Pure Gold Diffusion System βοηθάει στην ανανέωση της επιδερμίδας κατά την διάρκεια της νύχτας.

Εδώ ταιριάζει απόλυτα το «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει» καθώς κάθε βράδυ η επιδερμίδα αναπληρώνεται και αναζωογονείται. Με την συλλογή Pure Gold αποκαθιστώνται τα σημάδια του χρόνου έως το επόμενο πρωί!

Αν θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις επιδερμίδα γεμάτη λάμψη και φρεσκάδα, πρέπει να ακολουθήσεις την τελετουργία ευλαβικά!


Ξεκινάς με νυχτερινό μασάζ με τη χρήση της πέτρας – εξαιρετικής ποιότητας μάρμαρο -. Η πέτρα συνοδεύει το Pure Gold Radiance Nocturnal Balm.
Αφού τελειώσεις τον καθαρισμό και την τόνωση, το Pure Gold Radiance Concentrate, ή εναλλακτικά μια μικρή ποσότητα από το Pure Gold Radiance Nocturnal Balm, εφαρμόζεται στην επιδερμίδα ως βάση.
Συνεχίζεις με εξιδανικευμένες κινήσεις μασάζ με τη χρήση της πέτρας για τόνωση της κυκλοφορίας και της λεμφικής ροής.
Αφού ολοκληρώσεις το νυχτερινό σου μασάζ, εφαρμόζεις την κρέμα ματιών Pure Gold Radiance Eye Cream.
Κάθε πρωί λοιπόν θα έχεις αναζωογονημένη, ανανεωμένη και εμπλουτισμένη επιδερμίδα. Μην ξεχνάς… Μια νέα λάμψη δημιουργείται και χάρη στη νύχτα γίνεται ατέρμονη!

 

Επίσης, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι η La Prairie μας συστήνει τα επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία της με το μεταλλικό περίβλημα και το καπάκι κάθε δημιουργίας έχουν σχεδιαστεί ώστε να διατηρούνται επ’ άπειρον και τα γυάλινα φιαλίδια είναι ανακυκλώσιμα!