Αυτό το Φθινόπωρο, η PANDORA αποκαλύπτει την καμπάνια “DO See The Wonderful”, που θα εμπνεύσει τις γυναίκες να νιώσουν την υπέροχη καθημερινότητά τους και να γιορτάζουν την κάθε στιγμή!

Τρεις διεθνούς φήμης φωτογράφοι, η Sandra Semburg, η Liz Sunshine και η Meredith Jenks, ηγούνται του νέου αυτού παγκόσμιου project. Καθοδηγούμενες από την έρευνα της PANDORA που αποκάλυψε ότι το 80% των γυναικών εμπνέονται από φωτογραφίες που γιορτάζουν τις μικρές χαρές της ζωής, αναλαμβάνουν να αναδείξουν την όμορφη, απλή και υπέροχη καθημερινότητα γυναικών απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από αυθόρμητες λήψεις. Όλο το φωτογραφικό υλικό παρουσιάζεται για πρώτη φορά στις 31 Αυγούστου, μαζί με το λανσάρισμα της Autumn Collection 2017, μιας εντυπωσιακής συλλογής κοσμημάτων που υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες πόσο μοναδικές και υπέροχες είναι!

Κάθε μέρα βιώνουμε περίπου 20.000 μοναδικές στιγμές, που διαρκούν ελάχιστα δευτερόλεπτα η κάθε μία, χωρίς πραγματικά να τις ζούμε και να αναγνωρίζουμε τα επιτεύγματά μας. Μέσω αυτής της καμπάνιας, η PANDORA δίνει αξία και σημασία σε κάθε πτυχή της γυναικείας καθημερινότητας, ξεκινώντας από το πιο απλό μέχρι το πιο σημαντικό όπως μια νέα δουλειά, ένα παιδί που έρχεται αλλά και πιο μικρά όπως να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό της οικογένειας ή μια κυριακάτικη βόλτα. Το φωτογραφικό project ‘’Do See The Wonderful’’ ενθαρρύνει τις γυναίκες να δουν τη χαρά μέσα από αυτές τις καθημερινές, ξεχωριστές στιγμές.

“Στην PANDORA, θέλουμε οι γυναίκες να γιορτάζουν όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν κάθε μέρα, καθώς όλες αυτές οι στιγμές αντιπροσωπεύουν κομμάτια του πολύπλευρου, ιδιαίτερου εαυτούς τους! Τα κοσμήματα PANDORA λειτουργούν ως σύμβολο όλων αυτών των καθημερινών επιτευγμάτων και όλων αυτών που πραγματικά αγαπάμε”, αναφέρει η Minna Philipson, Senior Vice President & Chief Marketing Officer της PANDORA.

Σήμερα λοιπόν η PANDORA προσκαλεί όλες τις γυναίκες να γίνουν κομμάτι ενός υπέροχου project και να μοιραστούν αυθόρμητες φωτογραφίες με καθημερινές στιγμές αγάπης και χαράς στο Instagram, με hashtag #DOSeeTheWonderful και tag @theofficialpandora.

Το λανσάρισμα της Autumn Collection 2017 υποστηρίζεται και από νέα τηλεοπτική καμπάνια, που εμπνέει όλες τις γυναίκες να γιορτάζουν τα καθημερινά τους επιτεύγματα!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το project #DOSeeTheWonderful παρουσιάζονται στο www.pandora.net και στο instagram της PANDORA @theofficialpandora.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό #DOSeeTheWonderful στο Instagram, μπορείτε να δείτε εδώ:  @theofficialpandora κι εδώ: www.facebook.com/PandoraGreece