Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που λατρεύεται για τις ζεστές μέρες του και την άφθονη ηλιοφάνεια, ωθώντας τους ανθρώπους να περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Ενώ η απολαυστική ακτινοβολία στον ήλιο μπορεί να είναι ευχάριστη, είναι σημαντικό να δίνουμε προτεραιότητα στην αντηλιακή προστασία για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις βλαβερές ακτίνες UV. Η χρήση αντηλιακού είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία του δέρματος από πιθανές βλάβες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Η εφαρμογή αντηλιακού λίγη ώρα πριν βγείτε επιτρέπει να απορροφηθεί σωστά στο δέρμα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα. Αυτό το προληπτικό βήμα μειώνει τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος, πρόωρης γήρανσης και ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος. Επιπλέον, το αντηλιακό με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας (SPF) προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη προστασία. Με την ενσωμάτωση του αντηλιακού στην καθημερινή μας ρουτίνα και την εφαρμογή του πριν από την έκθεση στον ήλιο, προάγουμε ενεργά την υγεία του δέρματός μας και ελαχιστοποιούμε τις πιθανές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.

Πολλές φορές όμως δεν προλαβαίνουμε να βάλουμε αντηλιακό αρκετή ώρα πριν εκτεθούμε στον ήλιο και σε αυτό το σημείο είναι πιθανό να καούμε. Θα θέλαμε όλες ένα αντηλιακό που να ξεκινάει να δρα με το που το εφαρμόζουμε! Φυσικά και υπάρχει και είναι και φυσικό!

H καινοτόμα σειρά φυσικών αντηλιακών Heliodor της PHARMASEPT, αλλάζει τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία, καθώς περιέχει ένα μόνο 100% φυσικό φίλτρο που σε προστατεύει αμέσως μετά την εφαρμογή.

Η  αντηλιακή σειρά Heliodor με κατοχυρωμένη Πατέντα Ευρεσιτεχνίας για τη σύνθεση με ένα μόνο 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, ΖΑΝΟ®20 και υψηλή προστασία SPF 50, αντανακλά όλες τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, προσφέροντας άμεση και αποτελεσματική αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, IR και Blue Light). Παράλληλα, τα προϊόντα Heliodor δεν προκαλούν φωτοαλλεργίες και φωτοτοξικότητα, ενώ δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας πάνω στο δέρμα αντανακλώντας όλες τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ο ψευδάργυρος χάρη στις μοναδικές ιδιότητές του, προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και καταπραϋντική δράση σε ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Τα αντηλιακά Heliodor, με το 100% φυσικό φίλτρο ΖΑΝΟ®20, αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο ασφαλή αντηλιακά φίλτρα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και του θηλασμού και είναι ιδανικά ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Διακρίνονται από ευχάριστες υφές για εύκολη εφαρμογή και είναι ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα.

Εκτός από τη φροντίδα της επιδερμίδας, η PHARMASEPT νοιάζεται και για τη φύση που συνεχώς μας χαρίζει απλόχερα όλα τα ευεργετικά στοιχεία της. Ακριβώς για αυτό, η σειρά Heliodor, δημιουργήθηκε με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις θάλασσές μας, καθώς διαθέτει βιοδιασπώμενες συνθέσεις που συμβάλλουν στη μείωση του ρύπου των ωκεανών, αλλά και οικολογικές συσκευασίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Οι συσκευασίες των σωληναρίων έχουν βιολογική προέλευση από ζαχαροκάλαμο και των spray είναι από 20% ανακυκλώμενο πολυαιθυλένιο.

Για τη σειρά Heliodor, η PHARMASEPT, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό 360 πλάνο επικοινωνίας με τηλεοπτική, ραδιοφωνική και digital καμπάνια που μας ταξιδεύει στις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές. Την καμπάνια έχει αναλάβει η εταιρεία Athens Coconut.

Η σειρά Heliodor είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων για πρόσωπο και σώμα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.