Είσαι παιδί της πόλης, είναι γνωστό αυτό, ξέρεις όμως τι τύπος city girl είσαι; Σου αρέσει να περπατάς στα στενά της Αθήνας και να ανακαλύπτεις καινούργια μαγαζιά και κρυμμένες γωνιές ομορφιάς ή απολαμβάνεις περισσότερο μια βόλτα με το αυτοκίνητο και ένα καφέ στο αγαπημένο σου στέκι;

Η σειρά bioten Detox δημιούργησε το απόλυτο quiz στο citygirl.biotencosmetics.com που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μας. Ολοκληρώνοντας το quiz μπαίνεις στην κλήρωση για ένα ταξίδι 2 ατόμων στη Νέα Υόρκη, τον απόλυτο urban προορισμό! Μπορείς όμως να κερδίσεις και μια επαγγελματική φωτογράφιση, προϊόντα της σειράς detox και αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας για φοβερά detox smoothies.

Όλα τα city girls ανεξαιρέτως βέβαια έχουν ανάγκη να φροντίζουν το δέρμα τους ώστε να παραμένει λαμπερό και προστατευμένο. Γι’ αυτό η σειρά bioten Detox είναι ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα που δρα ως μαγνήτης παγιδεύοντας τους ρύπους και ανακουφίζοντας την επιδερμίδα, αλλά και με το καινοτόμο συστατικό Pollu-block που δρα σε πολλαπλά επίπεδα. Όλα τα προϊόντα δεν περιέχουν parabens, paraffin & χρωστικές, ενώ η σύστασή τους είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης.