Το διεθνές lingerie brand Tezenis, μας συστήνει τη νέα συλλογή του με on trend ρούχα για το γυμναστήριο ή τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι και την πόλη.

Η Tezenis παρουσιάζει τη νέα Spring\Summer Sport Collection, μία συλλογή πιο δυναμική από ποτέ! Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών που θεωρούν το fitness ως life style, και η Tezenis που θέλει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του γυναικείου κοινού προτείνει μία νέα σειρά sportswear.

1

2

Όλα όσα χρειάζονται για ένα αθλητικό outfit θα τα βρείτε στη συλλογή: hoodies, μπλούζες, tops, leggings και joggers. Όλα στις trendy αποχρώσεις του βαθύ ροζ, μαύρου και γκρι – ιδανικά για τους style και fitness bloggers του διπλανού Instagram account.

4

3

Αθλητικά ρούχα σε μαύρο και γκρι συνδυασμένα με pastel prints, χαρίζουν έναν αέρα θηλυκότητας στη σειρά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, με αυτή τη συλλογή θα ολοκληρώσετε το πιο stylish fitness outfit και για το γυμναστήριο και για τις βόλτες στην πόλη.

6

5

Η νέα TEZENIS #fitness_city collection είναι απόλυτα cool, μοντέρνα κι επιτρέπει να κάνετε mix & match συνδυασμούς σε κομμάτια με προσιτές τιμές.

7

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Ιανουάριο.