Σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των καταναλωτών, η νέα Classic διατηρεί το ίδιο σχέδιο και την ίδια αίσθηση με την αρχική, ενώ διαθέτει επιπλέον, ένα ειδικά επεξεργασμένο στρώμα για προστασία από το νερό και τους λεκέδες, μία αποκλειστική καινοτομία του brand, τη σόλα Treadlite by UGG™ για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, ανθεκτικότητα και ευλυγισία καθώς επίσης νέο logo και δερμάτινο ταμπελάκι στο τακούνι για ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα.

«Καθώς πρόκειται για ένα εμβληματικό σχέδιο παγκοσμίως, ήταν σημαντικό να διατηρηθεί η αισθητική της αρχικής UGG Classic Boot» είπε η Leah Larson, Αντιπρόεδρος και Creative Director της UGG®. «Η νέα Classic διατηρεί τη γνωστή ξεχωριστή αριστοτεχνία, που οι καταναλωτές μας γνωρίζουν και αγαπούν, ενώ παράλληλα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες για καινοτομία και τεχνολογία για όλες τις περιστάσεις.

Ενώ αρχικά είχε σχεδιαστεί για να ζεσταίνει τα πόδια των σέρφερ, η UGG® Classic Boot γρήγορα υιοθετήθηκε από celebrities, αθλητές, influencers και πελάτες από όλον τον κόσμο που αναζητούσαν ένα premium προϊόν που να συνδυάζει άνεση και στυλ. Σήμερα, η UGG® έχει εξελίξει την αρχική μπότα και έχει επεκταθεί στη δημιουργία ολοκληρωμένων συλλογών υποδημάτων, αξεσουάρ και lifestyle προϊόντων που αντιπροσωπεύουν το DNA του brand.