Την συνεργασία των καταστημάτων H&M με διάσημους οίκους μόδας την περιμένουμε κάθε χρόνο σαν το γεγονός της χρονιάς, ενώ με το που μαθαίνουμε τον οίκο ο οποίος πρόκειται να σχεδιάσει για την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, μια ρίγη την νιώθουμε.

Φέτος γνωρίζαμε πως η KENZO θα είναι η εταιρεία που θα συνεργαστεί με τα H&M για να μας δώσει ρούχα της σε φουλ προσιτές τιμές. Κρατούσαμε όμως την ψυχραιμία μας, μέχρι την ημέρα που θα βλέπαμε τις πρώτες φωτογραφίες από την κολεξιόν. Και αυτή η μέρα έφτασε. Και την ψυχραιμία μας την χάσαμε. Και έχουμε τρελαθεί τελείως!

Η νέα καμπάνια KENZO x H&M έρχεται με την υπογραφή του θρυλικού image maker προσωπικοτήτων από το χώρο της μόδας και της μουσικής Jean-Paul Goude, στις οποίες εμφανίζονται ο Chance The Rapper, η Iman και η ράπερ Suboi. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν επτά διάσημες προσωπικότητες από τη μόδα, τη μουσική, τις τέχνες και τον ακτιβισμό, με τους Chance, Iman και Suboi να αποκαλύπτουν τα πρώτα κομμάτια της συνεργασίας KENZO x H&M ως πρεσβευτές της καμπάνιας.

Τώρα απλά συγκεντρώσου και χάζεψε τις φωτογραφίες. Και ξαναδές τες όσες φορές θέλεις. Δεν παρεξηγούμε εμείς, πάρε το χρόνο σου…

hm_kenzo_campaign_chancetherapper

hm_kenzo_campaign_suboi

hm_kenzo_campaign_iman

Με τα πολλά, το φόρεμα ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ! Το πράσινο jacket ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ! Τα μαύρα γάντια ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Η πλήρης καμπάνια KENZO x H&M θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Οκτωβρίου με όλο το πρωταγωνιστικό καστ της καμπάνιας, το οποίο συμπληρώνουν η Rosario Dawson, ο Ryuichi Sakamoto, η Chloë Sevigny και ο Xiuhtezcatl Martinez. Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν μέχρι να δούμε όλα τα κομμάτια που θα φορέσουμε φέτος. Και ακόμα λίγη μετά, για να τα αγοράσουμε, αφού η συλλογή KENZO x H&M θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 250 καταστήματα της H&M ανά τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, από τις 3 Νοεμβρίου 2016.

Υπομονή…