Πόσες φορές δεν έχεις ονειρευτεί ένα προϊόν που θα προσφέρει το σταθερό χρώμα ενός κραγιόν, τη λάμψη ενός lip gloss και την περιποίηση ενός balm στα χείλη σου; Αυτό ακριβώς φέρνουν τα Honey Lacquer της Max Factor, τα οποία ενυδατώνουν, προσφέρουν βαθύ χρώμα και τέλειο, λαμπερό φινίρισμα·χωρίς καθόλου κόπο!

Τα Honey Lacquer προσφέρουν έντονο, πλούσιο χρώμα, ιδιαίτερη λάμψη με έμφαση στο χρώμα των χειλιών αλλά και πλούσια σύνθεση με ενυδατικά συστατικά που θρέφουν τα χείλη και δίνουν την απαλή αίσθηση ενός lip balm! Χωρίς να κολλάνε και χωρίς να χρειάζεσαι πολλά προϊόντα στο νεσεσέρ σου!

 

honey-lacquer-s-max-factor

 

Τα Honey Lacquer κυκλοφορούν σε 5 χρώματα (honey nude, indulgent coral, regale burgundy, chocolate nectar, blooming berry), τα οποία ταιριάζουν στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου με τον καλύτερο τρόπο!

 

honey-lacquer-s

 

Αν είσαι ανοιχτόχρωμη θα φαίνεσαι υπέροχη με το honey nude ή/και το indulgent coral. Αν είσαι μαυρισμένη σίγουρα θα σου πηγαίνουν τα regale burgundy και chocolate nectar. Το blooming berry, κλείνοντας, θα σου πηγαίνει ανεξάρτητα το χρώμα του δέρματός σου!

Τι άλλο να ζητήσουμε από τη Max Factor; Τα Honey Lacquer μας τα φέρνουν όλα σε 1!