Καθώς ο Μάρτης είναι προ των πυλών… η άνοιξη έρχεται και το πρώτο αξεσουάρ της σεζόν δεν είναι άλλο από τα γυαλιά. Τα γυαλιά ηλίου και τα γυαλιά οράσεως μπαίνουν στο προσκήνιο με σχέδια που συνδυάζουν τη διαχρονική κομψότητα με τη σύγχρονη αισθητική, καλύπτοντας τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να προσθέσει μια πινελιά κομψότητας στο σύνολό της. Από λεπτές παστέλ αποχρώσεις και περίπλοκα μοτίβα έως τολμηρά, υπερμεγέθη καρέ και μοναδικά σχήματα που κάνουν statement, η συλλογή γυαλιών αυτής της σεζόν έχει να κάνει με την έκφραση της προσωπικότητας και την ενίσχυση του ατομικού στιλ. Ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα δυναμικό level-up στην εμφάνισή σου με τα πιο iconic γυαλιά αυτής της σεζόν.

Η BOSS παρουσιάζει μια καινούργια, εκλεπτυσμένη προσθήκη σε αυτή την σχεδιαστική σειρά: τα νέα, έντονα και εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου διακοσμούνται με το καινούργιο μεταλλικό λογότυπο, που αποτελεί την απόλυτη λεπτομέρεια υπογραφής. Το μοντέλο, που διατίθεται σε κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως κλασικές μονοχρωμίες ή αποχρώσεις ταρταρούγας, είναι κατασκευασμένο από Acetate Renew, το οποίο συνδυάζει υλικά βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Οι φακοί είναι είτε από νάιλον βιολογικής βάσης ή από TritanTM Renew, ένα πλαστικό κορυφαίας ποιότητας από ανακυκλωμένα υλικά.

DISTINCTIVE CODES

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα, κατασκευασμένα από Acetate Renew, ένα υλικό που συνδυάζει πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Οι φακοί είναι από νάιλον βιολογικής βάσης ή από TritanTM Renew, ένα πλαστικό κορυφαίας ποιότητας από ανακυκλωμένα υλικά. Ο σκελετός – που είναι κατάλληλος και για οφθαλμικούς φακούς – είναι διακοσμημένος στους βραχίονες με το καινούργιο μεταλλικό λογότυπο BB, που αποτελεί την απόλυτη λεπτομέρεια υπογραφής. Χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο με γκρι φακούς, Λευκό με γκρι φακούς.

BOLD SIGNATURE

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα μάσκας από Acetate Renew, ένα υλικό που συνδυάζει πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Οι φακοί είναι από νάιλον βιολογικής βάσης ή από TritanTM Renew, ένα πλαστικό κορυφαίας ποιότητας από ανακυκλωμένα υλικά. Τα γυαλιά διακοσμεί η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS. Χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα με γκρι φακούς, Μαύρο με γκρι φακούς, Κρεμ με γκρι φακούς.

Flat-top

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε flat-top σχήμα δάκρυ από Acetate Renew, ένα υλικό που συνδυάζει πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Οι φακοί είναι από νάιλον βιολογικής βάσης ή από TritanTM Renew, ένα πλαστικό κορυφαίας ποιότητας από ανακυκλωμένα υλικά. Ο σκελετός – που είναι κατάλληλος και για οφθαλμικούς φακούς – είναι διακοσμημένος με τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.Χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο με γκρι φακούς, Περλέ καμηλό/κρεμ με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

Τετράγωνα

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα, κατασκευασμένα από Acetate Renew, ένα υλικό που συνδυάζει πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Οι φακοί είναι από νάιλον βιολογικής βάσης ή από TritanTM Renew, ένα πλαστικό κορυφαίας ποιότητας από ανακυκλωμένα υλικά. Ο σκελετός – που είναι κατάλληλος και για οφθαλμικούς φακούς – διακοσμείται στους βραχίονες από τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

DISTINCTIVE CODES LIGHT

Κομψά γυαλιά οράσεως σε σχήμα cat-eye από λεπτό και ελαφρύ Acetate Renew, ένα υλικό που συνδυάζει πρώτες ύλες βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Το μοντέλο διακοσμεί η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.