Η καθημερινή έκθεση του δέρματος στην περιβαλλοντική μόλυνση και την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία δημιουργούν τις λεγόμενες ελεύθερες ρίζες, οι οποιες βλάπτουν ζωτικά συστατικά του δέρματος, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, την απώλεια της λάμψης και της ελαστικότητάς της.

Η θεραπεία Hydrafacial μπορεί να αναστρέψει αυτή τη διαδικασία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλή θεραπεία, κατά την οποία εγχύονται αντιοξειδωτικά συστατικά στο δέρμα, με αποτέλεσμα να προστατεύουν το δέρμα και να εμποδίζουν περαιτέρω φθορά.

Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας Hydrafacial;

Η μέθοδος Hydrafacial περιλαμβάνει 4 στάδια:

  • Καθαρισμός και απολέπιση: Τα νεκρά κυτταρα απομακρύνονατι και αποκαλύπτεται νέο και υγιές δέρμα.
  • Peeling με οξέα: Με απαλό peeling απομακρύνονται οι ρύποι και τα κατάλοιπα από τους πόρους, χωρίς την πρόκληση ερεθισμών.
  • Εξαγωγή σμήγματος: Το σμήγμα και οι ρύποι απομακρύνονται με υποπίεση και ταυτόχρονη ενστάλαξη ορών για τον καθαρισμό των πόρων.
  • Ενυδάτωση: Γίνεται ενυδάτωση, θρέψη και προστασία του δέρματος με αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ.

Για την πραγματοποίηση των θεραπειών χρησιμοποιούνται οι ειδικές κεφαλές Vortex, οι οποίες αποτελούνται από πολλαπλά σπιράλ, και έχουν τη δυνατότητα να απολεπίζουν και να λειαίνουν ομοιόμορφα το δέρμα, με την ταυτόχρονη έγχυση δραστικών συστατικών. Με την περιδίνηση που δημιουργείται, χάρη στο σπειροειδές σχήμα τους, τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και οι ρύποι αφαιρούνται από το δέρμα με ασφάλεια.

Κάθε πότε μπορεί να πραγματοποιείται η θεραπεία Hydrafacial;

Για να διατηρήσετε το δέρμα σας όμορφο και υγιές, συνιστάται να κάνετε τη θεραπεία Hydrafacial μία φορά το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.laserdermacare.gr