Θέλεις άνεση, στιλ και υπέροχο look; Η Wednesday σου κάνει μαθηματα! Δώσε βάση και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο που σε αντιπροσωπεύει. Οι μέρες του έρωτα πλησιάζουν…και μπορείς να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να σου κάνει το καλύτερο δώρο.

Με μότο ‘All That You Are’ και πρόσωπο της καμπάνιας την παγκόσμια superstar Jenna Ortega, η συλλογή adidas Sportswear έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Η νέα Sportswear σειρά εξυμνεί την άνεση ως τρόπο και μέσο αυτοέκφρασης προτείνοντας κομμάτια που μπορούν να φορεθούν τόσο στην προπόνηση, όσο και στις casual βόλτες στην καθημερινότητα. Εμπνευσμένοι από τον αθλητισμό και με βασικό κριτήριο την άνεση αλλά και το στυλ, οι δύο κύριοι πρωταγωνιστές της σειράς -τα παπούτσια AVRYN και το TiroSuit (track top & track pants)- δημιουργούν την τέλεια «στολή» μέσα από ένα αισθητικό αποτέλεσμα που επαναπροσδιορίζει την εμβληματική σιλουέτα στις φόρμες της adidas.

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Jenna Ortega, η οποία μέσα από την καμπάνια αυτή ανακοινώνει την ένταξή της στην οικογένεια της adidas. Η πολυτάλαντη superstar πρεσβεύει την κουλτούρα του brand μέσα από την προσωπικότητά της, το στυλ και το πάθος της να εκφράζει ελεύθερα όσα πιστεύει. Στην παγκόσμια καμπάνια συμμετέχουν επίσης o παίκτης των Atlanta Hawks Trae Young, η gamer Carolina Voltan αλλά και η Αυστραλή παίκτρια ποδοσφαίρου Mary Fowler.

Η νέα συλλογή, ευθυγραμμιζόμενη απόλυτα με αυτό που η adidas Sportswear ενσαρκώνει, είναι αθλητική στην ουσία της και είναι επιμελημένη για να εξυπηρετεί την επόμενη γενιά σε πολλαπλές στιγμές της καθημερινότητας. Απλές και minimal γραμμές συνδυάζονται με το relaxed fit Express Jerseyεμπνευσμένο από την αισθητική του ποδοσφαίρου των 90’s. Τα AVRYN παπούτσια του νέου Sportswear drop είναι κατασκευασμένα εν μέρει από ανακυκλωμένα υλικά, συνδυάζουν την τεχνολογία BOOST και BOUNCE με τελειώματα εμπνευσμένα από origami και συνδυάζονται με όλες τις καθημερινές εμφανίσεις.


Η νέα Sportswear σειρά της adidas θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 9 Φεβρουαρίου 2023.