Με τη συμμετοχή της Answear, ως χορηγού του Fashion Design Project, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 31η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ωδείο Αθηνών.

Το κορυφαίο online fashion store, answear.gr, διοργάνωσε έναν δημιουργικό διαγωνισμό σχεδίου μόδας που έχει στόχο να αναδείξει και να στηρίξει νέους σχεδιαστές και ταλέντα. Είναι η 2η φορά που η Answear συμμετέχει ως χορηγός του Fashion Design Project μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο προηγούμενος διαγωνισμός που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο.

Για τέσσερις ημέρες, η Answear υποδεχόταν σε ειδικό χώρο με εμπνευσμένο και πρωτότυπο design, όχι μόνο τους νέους σχεδιαστές αλλά και τους επισκέπτες της Εβδομάδας Μόδας οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε ένα εντυπωσιακό photobooth με φόντο ένα τεράστιο ζευγάρι φτερών και μήνυμα ‘ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ’.  Με αυτό το μήνυμα, η Answear αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μία φορά ότι  δε φοβάται τις αλλαγές και τις νέες ιδέες, εξελίσσεται δυναμικά και στηρίζει την ελευθερία έκφρασης για όλους.

 

Όσο για τα βραβεία του διαγωνισμού, ο μεγάλος νικητής/ νικήτρια θα λάβει 500 ευρώ μετρητά για να σχεδιάσει ένα signature Τ- shirt το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά μέσω του answear.gr ως μέρος της συλλογής του γυναικείου brand Answear.LAB, ενώ όλα τα έσοδα από την πώληση του θα διατεθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ για τη στήριξη σε ευπαθείς ομάδες γυναικών. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει δωρεάν στα επόμενα New Designers Awards της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσω του Fashion Design Project, η Answear προσφέρει μοναδικά βραβεία καθώς και στον προηγούμενο διαγωνισμό, η νικήτρια του Fashion Design Project by answear.gr, Μαριλένα Προκαλάμου, σχεδίασε ένα συλλεκτικό Τ- shirt, με ισχυρά μηνύματα ενδυνάμωσης το οποίο παρουσιάστηκε στην 31η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας και τα έσοδα από την πώληση του οποίου θα διατεθούν επίσης στο ΔΕΣΜΟ. Η Μαριλένα Προκαλάμου, μάλιστα, συμμετείχε σε αυτή την Εβδομάδα Μόδας με τη δική της συλλογή και κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο στα New Designers Awards.

Όσο για τους τυχερούς του διαγωνισμού φωτογραφίας στο Instagram που πραγματοποιήθηκε για τους επισκέπτες της Εβδομάδας Μόδας με hashtag #anoixetafterasou, 2 τυχεροί κέρδισαν από 300 ευρώ σε δώρα από το answear.gr με επιλογή σε πάνω από 500 επώνυμα fashion brands, 1 τυχερός κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο 5* Academias Hotel, Autograph Collection by Marriott, ενώ 1 τυχερός κέρδισε δείπνο για 2 άτομα στο NYX Rooftop Japanese Fusion restaurant του ίδιου ξενοδοχείου.