Η Calvin Klein γιορτάζει τις «επιλεγμένες οικογένειες» της LGBTQIA+ με την κυκλοφορία της τελευταίας της καμπάνιας This is Love!

Συνεργάτες, εραστές, φίλοι, γείτονες και πολλοί άλλοι, αποτελούν το cast της καμπάνιας και μοιράζονται με τον κόσμο, το τι σημαίνει οικογένεια για εκείνους.

Με αυτό τον τρόπο, προβάλουν τους σημαντικούς δεσμούς που υπάρχουν στην LGBTQIA+ κοινότητα. Τη νέα συλλογή, παρουσιάζει η καμπάνια του brand, μια επαναπροσδιορισμένη προσέγγιση του Pride Collection.

H συλλογή This is Love περιλαμβάνει:

Ενδύματα
Εσώρουχα
Activewear
Χρώματα εμπνευσμένα από τη σημαία Progress Pride Flag.
Κάθε υφασμάτινη ετικέτα αποκαλύπτει τι αντιπροσωπεύει κάθε χρώμα της σημαίας.


Μάλιστα, η συλλογή εσωρούχων Reimagined Heritage διαθέτει υφάσματα και bands, με στροβιλισμένους χρωματικούς συνδυασμούς, ως μια ένδειξη intersectionality!

Με ένα φανταστικό φωτογραφικό υλικό, αρκετά συγκινητικό και απαθανατισμένο από τον John Edmonds, το cast της καμπάνιας, περιλαμβάνει LGBTQIA+ καλλιτέχνες και υποστηρικτές, ντυμένους με ρούχα που φέρουν το motto This is Love.

Όσοι συμμετέχουν στο cast, φωτογραφίζονται μαζί με τους αγαπημένους τους σε όμορφες ιδιωτικές στιγμές που είναι πέρα για πέρα αληθινές. Αυτή είναι η οικογένεια μέσα από τα μάτια της Calvin Klein.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να σε ενημερώσω, αν δεν το γνωρίζεις ήδη, πως η Calvin Klein, έχει δεσμεύσει 400.000 δολάρια για την υποστήριξη MKO, που αγωνίζονται για την ισότητα και τη δικαιοσύνη των LGBTQIA+.

Και όχι, μόνο. Υποστηρίζει πάρα πολλές κινήσεις που γίνονται υπέρ της ισότητας, της ασφάλειας και της ελευθερίας.

Τέλος, στην καμπάνια θα δεις να προβάλλονται τρεις εργαζόμενοι του The Trevor Project, που είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο, για την πρόληψη αυτοκτονιών και την αποτροπή κρίσεων που αντιμετωπίζουν μέλη της LGBTQIA+ κοινότητας.

Στον συγκεκριμένο οργανισμό, η Calvin Klein είναι υπερήφανος υποστηρικτής αλλά και οικονομικός χορηγός!

Οικογένεια δεν είναι μόνο οι δεσμοί αίματος αλλά και οι άνθρωποι που επιλέγουμε!