Η Calvin Klein παρουσιάζει τις αθλήτριες Alex Morgan, Chloe Kelly, Kenza Dali, Mana Iwabuchi

και Mary Fowler στην τελευταία της καμπάνια Calvins or nothing.

Στη σημερινή κοινωνία, ο εορτασμός του αθλητισμού και της αυτοπεποίθησης είναι στο επίκεντρο, προωθώντας την αυτοέκφραση και την ενδυνάμωση. Η Calvin Klein αναδεικνύει τη σωματική ικανότητα των αθλητών, αλλά προωθεί επίσης μια κουλτούρα θετικότητας και αυτοπεποίθησης. Ο αθλητισμός αντιπροσωπεύει πειθαρχία, δύναμη και αποφασιστικότητα. Εμπνέει τα άτομα να αγκαλιάσουν τις δικές τους αθλητικές δυνατότητες και να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Επιπλέον, η αυτοπεποίθηση παίζει ζωτικό ρόλο στην επίτευξη προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας.  Άτομα που αποπνέουν αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο ή το μέγεθός τους, η Calvin Klein ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά και να είναι περήφανοι για το σώμα τους. Αυτή η γιορτή της αυτοπεποίθησης στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα, ενισχύοντας την ιδέα ότι η αγάπη για τον εαυτό μας και η αποδοχή είναι τα κλειδιά για μια γεμάτη ζωή.

Calvins or nothing

Η Calvin Klein συστήνει τη σειρά Calvins or nothing με μια νέα καμπάνια στην οποία συμμετέχουν οι Alex Morgan, Chloe Kelly, Kenza Dali, Mana Iwabuchi και Mary Fowler – παγκοσμίως αναγνωρισμένες αθλήτριες που έχουν κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις. Επεκτείνοντας την οπτική αφήγηση της καμπάνιας Calvins or nothing, αναδεικνύονται και εδώ οι γυναίκες σε ένα οικείο περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύψει την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό τους.

Η φωτογράφος Brianna Capozzi χρησιμοποιεί την αντιπαράθεση εκφραστικών κοντινών και ολόσωμων λήψεων για να απεικονίσει τη δυαδικότητα κάθε ατόμου. Το αποτέλεσμα είναι ένας εορτασμός του αθλητισμού, της δύναμης και της ευαισθησίας.

Οι συμμετέχουσες είναι ντυμένες με Calvin Klein essentials, όπως τα νέα εσώρουχα Modern Cotton, τα High Rise Straight, 90s Straight, Straight και Bootcut τζιν, τα cropped και κλασικά trucker jackets και τα μπλουζάκια με το χαρακτηριστικό CK λογότυπο.

Αναδεικνύοντας τη δύναμη, την ομορφιά και την ποικιλομορφία των αθλητών, μας εμπνέει να αγκαλιάσουμε τις δικές μας μοναδικές ιδιότητες και πυροδοτεί μια αίσθηση ενδυνάμωσης.

Το περιεχόμενο της καμπάνιας έχει κυκλοφορήσει στα social media της Calvin Klein και θα προβληθεί σε τοποθεσίες υψηλής επισκεψιμότητας σε όλο τον κόσμο.

Campaign Credits: Σκηνοθετική και φωτογραφική επιμέλεια: Brianna Capozzi

Διάβασε επίσης:

Στιλ μπαλαρίνας: Η ρομαντική πλευρά του καλοκαιριού!