«Όσο η Γη στροβιλίζεται και η ιστορία καταγράφει γεγονότα και αναμνήσεις, το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον συναντιούνται μέσα σε ένα Μουσείο. Το φως από το παρελθόν φωτίζει εμάς, τους επισκέπτες του Μουσείου και δημιουργεί το αύριο μέσα από τις αισθήσεις, τη γνώση που αποκτιέται και την ενσυναίσθηση: σε αυτόν τον κόσμο δεν είμαστε μόνοι. Δεν ήμασταν ποτέ».

Η ματιά της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti έγινε πρίσμα και γέμισε με αττικό φως το -ίσως- παλαιότερο μουσείο του κόσμου, το Βρετανικό, παρουσιάζοντας εκεί τη νέα Haute Couture συλλογή Spring / Summer 2020. Ο επιβλητικός χώρος του Μουσείου γέμισε χρώματα και λάμψη από τη νέα συλλογή της δημοφιλούς σχεδιάστριας, ενώ το show άνοιξε το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, Martha Hunt.

«Τα χρώματα είναι μια γλώσσα πέρα από εθνικότητες, ιδιοκτησίες, θρησκείες, πολιτισμούς και εποχές της ιστορίας. Τα χρώματα είναι λέξεις, είναι συναισθήματα και συνδέουν τους ανθρώπους, λειτουργούν ως κώδικας επικοινωνίας και υπογραμμίζουν την πανανθρώπινη αλήθεια: η ιστορία είναι ένας κύκλος που μας περιλαμβάνει όλους και πορευόμαστε όλοι ως ΕΝΑ πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Προστατεύστε τον πλανήτη μας με αγάπη», δήλωσε η ίδια η σχεδιάστρια για τη νέα της κολεξιόν.

Στο show παρευρέθηκαν μεγάλες προσωπικότητες, όπως η Nicole Scherzinger, η Sarah Harris της βρετανικής Vogue, η Mara Karetsos, η βασίλισσα Άννα Μαρία και η κόρη της Θεοδώρα, η πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Μπέσυ Λαιμού, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης και πολλοί ακόμα.

Μαλλιά: Neville Hair & Beauty (ELSL Management)
Makeup:Hourglasscosmetics
Styling: Miranda Almond at ONE Represent