Είναι φωνάρα, έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στην μουσική βιομηχανία, είναι show woman και η προσωπικότητα της είναι άκρως εκρηκτική και ιδιαίτερη! Είναι η Demi Lovato που όλοι αγαπάμε τόσο την ίδια όσο και την μουσική της!

Η Demi Lovato μας παρουσιάζει το νέο της pop-punk ύμνο με τίτλο «Substance» κάνοντας τους φαν της να παραληρούν. Το νέο της single συνοδεύει και ένα εκπληκτικό videoclip, σε σκηνοθεσία Cody Critcheloe, με επιρροές από τα 90s!

Μάλιστα, σου έχουμε και ακόμα πιο jucy νέα! Στις 19 Αυγούστου, η υποψήφια με Grammy superstar Demi Lovato, θα κυκλοφορεί το 8o studio album της με τίτλο «HOLY FVCK».

Όπως δήλωσε και η ίδια για το νέο της single «Substance», «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας ακόμα μια γεύση από το τι θα περιέχει το νέο μου άλμπουμ. Όλοι ψάχνουμε να βρούμε το κάτι παραπάνω στην ζωή , και θέλω αυτό το τραγούδι να σας κάνει να νιώσετε ότι περνάτε καλά όσο το ψάχνετε!».

Το «Substance» υπογράφουν οι Demi, Oak, Keith Sorrells, Alex Niceforo, Laura Veltz, & Jordan Lutes (Jutes), ενώ την παραγωγή έχουν κάνει οι Oak, Keith Sorrells, Alex Niceforo. Απλά WOW!

Άκουσέ το, εδώ!