Για κάποιες γυναίκες είναι γνωστά όλα τα προϊόντα περιποίησης και αυτονόητη η χρήση του καθενός. Για εμένα πάλι όχι. Μέχρι να μάθω ότι βάζουμε άλλη κρέμα το πρωί και άλλη το βράδυ, μου μίλησαν για το σέρουμ κι άρχισαν να κοιτάζω με γουρλωμένα μάτια. Πριν προλάβω να εμπεδώσω τη λειτουργία του και τη σειρά με την οποία πρέπει να τα χρησιμοποιώ, ακούω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις για την εφαρμογή τους που διευκολύνουν και ενισχύουν την διαδικασία. Ένας ολόκληρος άγνωστος κόσμος και ευτυχώς που υπάρχουν τα βίντεο της Dior με τα καλοκαιρινά τελετουργικά περιποίησης δέρματος για να μπουν όλα σε μια σειρά. Τη σωστή σειρά.

Το πρωί ξεκινάει με αναζωογόνηση και λάμψη του δέρματος σε 5 βήματα με το Dior Capture Totale.

To απογευματινό τελετουργικό Dior Prestige είναι πιο σύντομο αλλά εξίσου σημαντικό, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που κάθόμαστε περισσότερο στον ήλιο. Το κάνεις ακόμα κι αν δεν έχεις πισίνα για να βουτήξεις μετά.

Καληνυχτίζουμε την επιδερμίδα με ένα τελετουργικό επανόρθωσης με τα προϊόντα Dior Prestige. Τη νύχτα, το δέρμα θα έχει το χρόνο που χρειάζεται και τη βοήθεια των προϊόντων Dior για να αναπλαθεί.