Η αγαπημένη εταιρία ανδρικής μόδας DUR προχωρά στα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στην Πάτρα. Το πολυαναμενόμενο event θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην οδό του νέου καταστήματος στην Ερμού 24 & Ρήγα Φεραίου και υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό με μια λαμπερή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Οι φίλοι του brand θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία που θα περιλαμβάνει μουσική, εξαιρετικές γεύσεις, αποκλειστικό shopping και συζητήσεις γύρω από τις τάσεις της ανδρικής μόδας.

Με βασική φιλοσοφία να συνδυάζει κομψότητα, στιλ και άνεση, το νέο κατάστημα της DUR θα προσφέρει μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νεότερη συλλογή του brand, που περιλαμβάνει μια πληθώρα επιλογών από πουκάμισα, βερμούδες, παντελόνια και αξεσουάρ. Κάθε ένδυμα της DUR αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα και την σύγχρονη αισθητική του άνδρα που επιθυμεί να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση.

Η DUR, γνωστή για την αφοσίωσή της στην ποιότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό, συνεχίζει να θέτει ψηλά τον πήχη στην ανδρική ένδυση, προσφέροντας ενδύματα που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα.

www.dur.gr