Η χώρας μας βιώνει μια δημιουργική αναγέννηση με μια νέα γενιά σχεδιαστών που αναζωογονούν το χώρο της μόδας με το ταλέντο τους. Το Aiki Diounot είναι ένα τέτοιο fashion concept, μια πλατφόρμα που δίνει βήμα σε ελληνικές δημιουργίες μόδας από νέους ταλαντούχους σχεδιαστές και σχετίζεται με statement ελληνικές δημιουργίες σε περιορισμένο αριθμό.

Γνωρίστε λοιπόν τα ονόματα των πρωτοεμφανιζόμενων και πολλά υποσχόμενων σχεδιαστριών που διαμορφώνουν την τάση στην ελληνική μόδα μέσα από τις limited συλλογές τους .

Γεννημένη στην Αθήνα, η Αγγελίκα Δικεφάλου υμνεί το γυναικείο σώμα και συγχωνεύει δημιουργικά τον κόσμο της ελληνικής παράδοσης με τη σύγχρονη εποχή στη συλλογή της UnHide.

Η Κατερίνα Ρήγα εμπνέεται από το πνεύμα των καιρών και μιλά μέσα από τη συλλογή της Tangled για την πολυπλοκότητα των σκέψεων της καθημερινότητας. Οι γραμμές της είναι καθαρές και τα μοτίβα έντονα για all day classy look.

Η Μαρία Φέστα με καταγωγή από την Κέρκυρα, βασίζεται στην πολιτιστική και καλλιτεχνική κληρονομιά της Ελλάδας δημιουργώντας τη συλλογή Μορφές η οποία είναι εμπνευσμένη από τον πίνακα του Γιάννη Μόραλη «Άγαλμα στον Κήπο».

Η Έλενα Χρήστου εκφράζεται καλλιτεχνικά μέσα από την απελευθερωτική ευαισθησία των γραμμικών plaid patterns και τα παιχνίδια του φωτός όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Η συλλογή της Midnight blossom σε καλειδοσκοπικές μωβ αποχρώσεις, ευθυγραμμίζεται με τις αξίες της αισιοδοξίας, του ανοιχτού ουρανού και του φωτός που διαπερνά τη σκοτεινή εποχή του σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Τα παπούτσια που θα φορέσεις αυτές τις γιορτές για να ξεχωρίσεις