Η διάσημη ηθοποιός Emilia Clarke, η Νταινέρις του Game of Thrones, η βασίλισσα της καρδιάς μας, είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της Clinique για την περιποίηση και το μακιγιάζ.

Για να γιορτάσει την πολύπλευρη, δυναμική και αισιόδοξη γυναίκα που ενσαρκώνει η Emilia Clark, η πρώτη καμπάνια για την περιποίηση της επιδερμίδας αφορά στη σειρά Clinique iD -η οποία προσφέρει 20 συνδυασμούς που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις το δικό σου εξατομικευμένο iD.

«Είμαι πολύ υπερήφανη που βρίσκομαι στην Clinique ως η νέα Global Ambassador της μάρκας. Μια μάρκα περιποίησης επιδερμίδας που χρησιμοποιούσα και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ. Τώρα είμαι μέρος αυτής της οικογένειας και αυτό είναι τιμή για εμένα! Αγαπώ την αυτοπεποίθηση και τη χαρά που φέρνει στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της. Είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με μια μάρκα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα για αυτό που είναι και δε χρειάζεται να απολογηθούν για το γεγονός ότι τους βοηθάει να δημιουργήσουν μια τέλεια επιδερμίδα, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της», δήλωσε η Emilia Clarke.

Το 2019, έχοντας περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, η Emilia ίδρυσε το SAMEYOU. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό οργανισμό που στοχεύει στην αποκατάσταση της υγείας νέων ενηλίκων μετά από εγκεφαλικό τραύμα και εγκεφαλικό επεισόδιο. Τι άλλο χρειάζεται να πούμε για αυτό τον υπέροχο άνθρωπο;