Κάθε φορά που μια διεθνής εταιρεία καλλυντικών φέρνει επιτέλους τα προϊόντα της στην Ελλάδα, ενθουσιαζόμαστε σαν μικρά παιδιά! Είναι που το globalization έχει φέρει την παγκόσμια αγορά στην οθόνη μας και δεν μπορούμε παρά να ζηλεύουμε που δεν έχουμε πρόσβαση σε κάποια brand. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε από κοντά την ISDIN.

Η ISDIN είναι μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία που ειδικεύεται σε δερματικές θεραπείες και μετράει περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο. Συνεργάζεται με τους επιστημονικά πιο καταξιωμένους ειδικούς σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας τεκμηριωμένη υποστήριξη για τα οφέλη των προϊόντων της. Το μυστικό στα προϊόντα της είναι η ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα των συστατικών και την κομψότητα των υφών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα αντηλιακά της, όπως το Eryfotona (για την πρόληψη και θεραπεία της ακτινικής υπερκεράτωσης) και το FotoUltra (για προβλήματα υπερμελάχρωσης και ηλιακές αλλεργίες). Επιπλέον, διαθέτει καινοτόμα αντηλιακά προϊόντα, ιδανικά για εξωτερικές δραστηριότητες και αθλήματα. Το πιο πρόσφατο λανσάρισμά της είναι η σειρά Fusion Water 5 Star Daily Protection που προσφέρει μιας νέας γενιάς προστασία από τον ήλιο για καθημερινή χρήση.

Με το βλέμμα στο μέλλον, η εταιρία ISDIN δεσμεύεται στις αξίες της, παρέχοντας την ύψιστη καινοτομία βοηθώντας τους ανθρώπους να απολαμβάνουν υγιές και όμορφο δέρμα.