Μπορεί να έχουμε πάθει εμμονή τελευταία με την βιώσιμη μόδα αλλά ευτυχώς δεν είμαστε οι μόνες. Τα μεγάλα brand του πλανήτη δείχνουν την οικολογική τους πλευρά κυκλοφορώντας συλλογές από ανακυκλωμένα υλικά που δείχνουν με ένα μαγικό τρόπο ακόμα καλύτερες από τις κλασικές. Αυτή την εβδομάδα ενθουσιαστήκαμε με τα δαντελωτά φορέματα της H&M και τα υπερμεγέθη tailored παλτά, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1930, με vintage λεπτομέρειες, όπως τα φαρδιά μανίκια που στενεύουν στους καρπούς, τα βολάν και τα μοντέρνα, ογκώδη κοψίματα. Ιβουάρ και μαύρο, δαντέλα, ζακάρ και μαλλί, τα αγαπημένα μας.

Η φθινοπωρινή συλλογή της H&M έχει παραχθεί από υλικά που προέρχονται από πιο αειφόρες πηγές – ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας, το ανακυκλωμένο νάιλον και το ανακυκλωμένο μαλλί παράχθηκαν από πλαστικά απόβλητα και παλιά υφάσματα – δίνοντας νέα ζωή στα χρησιμοποιημένα μπουκάλια PET και στα παλιά ρούχα και υφάσματα. Αν αυτά τα ρούχα που συνδυάζουν στιλ και σεβασμό προς το περιβάλλον δεν αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου, τότε ποια;

Τα φορέματα, συνδυασμένα με χαμηλό, flat, μποτάκι είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν. Δες πώς δημιουργούν στο λεπτό μια chic rock εμφάνιση.