Τον τελευταίο χρόνο είδαμε πολλούς celebrities να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να κυκλοφορούν επιτέλους τη δική τους σειρά καλλυντικών ή μακιγιάζ -και με μεγάλη επιτυχία! Αναφέρουμε ενδεικτικά τη Jennifer Aniston, την Billie Eilish, τη JLo, ενώ ήδη καταξιωμένοι στον τομέα είναι η Rihanna, η Kylie Jenner και πολλοί ακόμα.

Όπως φαίνεται, ένα ακόμη μεγάλο όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα από τις 3 μαρτίου και αυτό είναι της Gwen Stefani, η οποία έχει πλέον έτοιμο το λανσάρισμα του brand GXVE Beauty. «Κάποτε εργαζόμουν στο εμπορικό κέντρο στο Anaheim (η γενέτειρα της Gwen). Με έβαλαν πίσω από τον πάγκο χωρίς καθόλου εκπαίδευση. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου γιατί είχα την ευκαιρία να κάνω makeovers σε ανθρώπους που ήθελαν απλά να νιώσουν καλά», αναφέρει η ίδια η Stefani σε ένα post στο Instagram.

Όταν η τραγουδίστρια απέκτησε μεγάλη φήμη χάρη στους No Doubt στα τιμημένα 90s, το να κάνει η ίδια το μακιγιάζ της έγινε ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εμφανίσεών της, το οποίο διατήρησε παρά την εκτόξευση της φήμης της. Το μοναδικό της στιλ την έκανε αμέσως ένα από τα πιο hot pop idols της δεκαετίας και δεν ήταν λίγα τα κορίτσια (βάζουμε και εμάς μέσα) που έσπευσαν να αντιγράψουν το coolness της.

Είχε εμμονή με το κόκκινο κραγιόν μάλιστα και όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά αποφάσισε ότι αυτό θα φοράει για πάντα. πράγματι, όσες εμφανίσεις της κι αν φέρουμε στο μυαλό μας, το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα εκεί. Και πώς όχι άλλωστε αφού ταιριάζει τρομερά στο πρόσωπο και το στιλ της.

Αν και πρώτη φορά κυκλοφορεί δική της σειρά μακιγιάζ, η Gwen έχει βάλει την υπογραφή της στο παρελθόν σε σειρές γνωστών brands, όπως το 2016 που κυκλοφόρησε με την Urban Decay μια limited edition exclusive συλλογή για… λίγους! Λατρεύοντας το στιλ της, δεν χρειάζεται να πούμε πόσο ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα που προτείνει.