Όταν η μόδα ενώνεται με το απόλυτο αποτέλεσμα στα μαλλιά, τότε η εικόνα απογειώνεται και η αίσθηση που δίνεται είναι μοναδική!

Και που θέλουμε να καταλήξουμε με αυτό;

Με επιρροές λοιπόν από την αγαπημένη μας δεκαετία των 90s, η νέα collection της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος, είναι εμπνευσμένη από διάσημους φωτογράφους, όπως ο Peter Lindbergh & ο Helmut Newton, καθώς και από fashion icons και μοντέλα που άφησαν το σημάδι τους στη μόδα και το στυλ και άσκησαν μεγάλη επιρροή στην καθημερινότητα της κάθε γυναίκας.

Αποτελώντας συνώνυμο της υψηλής κομμωτικής τέχνης για περισσότερο από 50 χρόνια, η Haute Coiffure Francaise Ελλάδας (HCF Ελλάδας) ανήκει στο club των κορυφαίων κομμωτών διεθνώς και δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά, έχοντας πάντα στο πλευρό της τη L’Oréal Professionnel Paris, την ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα μαλλιών.

Η μόδα αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τη δραστήρια Καλλιτεχνική Ομάδα της HCF Ελλάδας, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει εξελιχθεί καλλιτεχνικά καθώς δημιουργεί και παρουσιάζει δύο ελληνικές collections το χρόνο, ενώ παράλληλα συμμετέχει στα μεγαλύτερα fashion shows & events της χώρας.

Η συλλογή -POSE- αντλεί έμπνευση από σχεδιαστές που κυριάρχησαν στα 90s όπως ο Issey Miyake και ο Helmut Lang. Διακρίνεται για την απλότητα της και για τις καθαρές, γεωμετρικές γραμμές – ξεκάθαρη αναφορά στο μινιμαλισμό που χαρακτήριζε τη δεκαετία ’90.

Η θηλυκότητα αναδεικνύεται μέσα από φιλαρίσματα που δίνουν στη συλλογή μια σύγχρονη εικόνα, που ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα σήμερα, και μόνο ένας κομμωτής μπορεί να της προσφέρει.

Ένα «πάντρεμα» που κάθε γυναίκα ονειρεύεται στην εμφάνιση της!