Πάντα τρελαίνομαι με τα παιδικά ρούχα -και μόνο το γεγονός ότι φτιάχνονται για μικρούς ανθρώπους μου φαίνεται πολύ χαριτωμένο. Είναι όμως και τόσο χαρούμενα, με ζωηρά σχέδια και μοτίβα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν γινόταν λοιπόν να μην ξετρελαθώ όταν είδα τη νέα παιδική συλλογή της H&M, την οποία δημιούργησε σε συνεργασία με την βρετανίδα εικονογράφο Emma Jayne.

Η φύση ζωνταντεύει στα παιδικά ρούχα της συλλογής με ζωγραφισμένες με τέμπερα εικονογραφήσεις -ζωηρά τοπία, τροπικά πτηνά, τίγρεις, φοινικόδεντρα και θαλάσσια ζώα, υδρόβια φυτά και εντυπωσιακά λουλούδια. Κάθε ρουχαλάκι είναι ένα μικρό αριστούργημα βγαλμένο από τον μαγικό κόσμο ενός παιδιού. T-shirts, αμάνικα μπλουζάκια, φορέματα, ολόσωμες φόρμες και μαγιό φτιαγμένα από βιώσιμο βαμβάκι (πιστοποιημένο από την Better Cotton Initiative).

«Αγαπώ να δημιουργώ χαρακτήρες στο φυσικό τους περιβάλλον και ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό για μένα να αναμειγνύω τροπικά πτηνά με πανέμορφα λουλούδια και καταπράσινους φοίνικες ή να φαντάζομαι ένα τοπίο σαφάρι. Η συνεργασία μου με την H&M έχει στόχο να μεταδώσει στα παιδιά έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο έντονα χρώματα, με τον οποίο θα θέλουν να συνδεθούν. Ανυπομονώ να τα δω να παίζουν φορώντας ρούχα της συλλογής», δήλωσε η Emma Jayne.

Πολύχρωμα ρούχα, σχέδια και μοτίβα με πολλή φαντασία και μια ντουζίνα μικρά ανθρωπάκια είναι ό,τι χρειαζόμαστε όλοι για να νιώσουμε ξανά αισιοδοξία.