Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μεγάλα brands μόδας να στρέφονται όλο και περισσότερο στο sustainability και τη βιώσιμη μόδα. Η H&M είναι μια εταιρεία που έδειξε από νωρίς ότι θέλει να συνδυάσει την παραγωγή σύγχρονων, εντυπωσιακών κομματιών με τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνικές. Πρώτα με τη χρήση οργανικού βαμβακιού στις σειρές “concious” και ύστερα με ιδιαίτερες συνεργασίες, όπως το “Innovation Stories” concept.

Μετά την πρώτη συλλογή Science Story, η δεύτερη συλλογή Colour Story εξυμνεί νέες, πιο βιώσιμες μεθόδους επεξεργασίας χρωμάτων. Για την παραγωγή της σειράς Colour Story χρησιμοποιήθηκαν πρωτοποριακές τεχνικές βαφής, όπως βιοτεχνολογία, φυτικές χρωστικές και συστήματα κλειστού κύκλου ανατροφοδότησης, οι οποίες δημιουργούν υπέροχα χρώματα με μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Ξεχωρίσαμε το top και το παντελόνι στο χρώμα του κάστανου που έχουν βαφτεί με τη μέθοδο We aRe SpinDye®, τους κρίκους από ανακυκλωμένο γυαλί χωρίς πρόσθετες χρωστικές, αλλά και τα σανδάλια με χοντρή σόλα από τον εύκαμπτο αφρό Bloom™ που παράγεται εν μέρει από βιομάζα φυκιών.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο hm.com και ξέρουμε ήδη τι θέλουμε να ψωνίσουμε:

 

 

Βαμβακερό τοπ €29,99

Πουκάμισο cropped με μετάξι €59,99

Παντελόνι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα €49,99

Σκουλαρίκια από ανακυκλωμένα υλικά €39,99

Φόρεμα με μετάξι €59,99

Σανδάλια από ανακυκλωμένα υλικά €79,99

Crop top με ανακυκλωμένο βαμβάκι €19,99

Παντελόνι από οργανικό βαμβάκι €59,99