Η Jennifer Lopez τραβάει και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της, αυτήν την φορά με δημιουργία Celia Kritharioti στο Billboard, το κορυφαίο μουσικό περιοδικό του πλανήτη! Η λατίνα σταρ που έχει κάνει τον χρόνο να σταματήσει – είναι 51 και πιο λαμπερή από ποτέ – επιλέγει να φορέσει και πάλι χρυσή δημιουργία του ελληνικού οίκου μόδας που αγαπούν πολλές star του πλανήτη. 

Η Jennifer Lopez λάμπει και πάλι, φυσικά με δημιουργία Celia Kritharioti, στο Nο.1 μουσικό περιοδικό του πλανήτη!

Η Jennifer Lopez εμπιστεύεται για μια ακόμα φορά την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Celia Kritharioti, επιλέγοντας να φορέσει μία two-piece custom made strapless δημιουργία της, για τις σελίδες του Billboard!

Το Billboard είναι το εγκυρότερο μουσικό έντυπο στον πλανήτη και για περισσότερα από 70 χρόνια καταγράφει τις πωλήσεις δίσκων, τις μουσικές τάσεις αλλά και εκδίδει τις επίσημες λίστες charts των ΗΠΑ και άλλων χωρών. Η επιλογή της Jennifer να φορέσει κομμάτι του οίκου Celia Kritharioti ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική.

Για το special τεύχος του, με ένα ειδικό αφιέρωμα στη δύναμη της Latin μουσικής κοινότητας, το Billboard φωτογράφισε την JLO παρέα με τον Maluma, και η λατίνα σούπερ σταρ επέλεξε να φορέσει για το photo shooting Celia Kritharioti Couture.

jennifer lopez celia kritharioti

Δεν είναι η πρώτη φορά που η JLO εμπιστεύεται την Celia, αφού και στο παρελθόν είχε φορέσει δημιουργία της για την παγκόσμια καμπάνια του αρώματος της, Promise, καθώς και για τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας της, χάρη στους στυλίστες της  Rob Zangardi και Mariel Haenn.

jennifer lopez celia kritharioti jennifer lopez celia kritharioti jennifer lopez celia kritharioti

Εκτός από την Jennifer, δεκάδες κυρίες του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος και όχι μόνο προτιμούν τον οίκο Celia Kritharioti για τις πιο ξεχωριστές εξόδους τους. Μεταξύ τους η Amanda Holden, η Rita Ora, η Pixie Lott, η Hailey Bieber, η Kim Kardashian, η Katy Perry και τόσες άλλες, που έχουμε χάσει το μέτρημα.

Ο οίκος Celia Kritharioti είναι ο παλαιότερος στην Ελλάδα, και ένας από τους παλαιότερους παγκοσμίως αφού δημιουργεί ρούχα υψηλής ραπτικής από το 1906. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον οίκο στο Celia Kritharioti ή να επισκεφτείτε το www.celiakritharioti.com.

Διαβάστε ακόμη: Η Amanda Holden με αποκαλυπτική δημιουργία Celia Kritharioti στο Britain’s Got Talent!