Η πρώτη νοσταλγία του καλοκαιριού που απομακρύνεται άρχισε να μας πιάνει και η λύση είναι μία: shopping therapy. Λίγο η κρίση του COVID19 όμως, λίγο οι διακοπές, το budget δεν είναι ατελείωτο οπότε σκεφτήκαμε με μαύρη καρδιά ότι θα πρέπει να αναβάλλουμε τη βόλτα μας στα καταστήματα. Και τότε, σαν από μηχανής θεοί, τα Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri έβαλαν τρομερές προσφορές έως και -70%.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμα την ευκαιρία να αποκτήσουμε εκείνο το μαγιό στα Calzedonia που μας άρεσε και θεωρήσαμε υπερβολή επειδή είχαμε ήδη καμιά δεκαριά (τα μαγιό δεν είναι ποτέ υπερβολή, στην Ελλάδα ζούμε!) και τώρα μάλιστα σε ακόμα καλύτερη τιμή αφού πολλοί κωδικοί έχουν έως και -70%. Lingerie, πλεκτά και ρούχα για το σπίτι με -50%, αλλά και αντρικά εσώρουχα, μαγιό και πιτζάμες στα Intimissimi και Intimissimi Uomo.

Λίγο πιο κάτω στα Tezenis θα βρούμε ό,τι πιο cool παίζει σε εσώρουχα, μαγιό και street style κομμάτια (για όλη την οικογένεια βεβάιως βεβαίως) με -50%, ενώ ανυπομονούμε να αποκτήσουμε και τα πολυτελή κομμάτια του Falconeri από κασμίρ, μετάξι και βαμβάκι με μετάξι με -50%. Αυτό το φθινόπωρο θα μας βρει πιο stylish από ποτέ και με γεμάτο πορτοφόλι. Τι περιμένεις;