Η 12η Μαΐου, έχει καθιερωθεί ως η ημέρα τιμής προς τη μητέρα και την προσφορά της στην οικογένεια και στην κοινωνία. Είναι μία ευκαιρία έκφρασης της ευγνωμοσύνης μας στον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο, μας γαλούχισε με τις αξίες της και θυσίασε τόσα πολλά για εμάς.

Για τη L’Oréal Paris, η μητέρα αποτελεί ένα σύμβολο, που μέσα από τις χειρονομίες της, την αγάπη της και τη σχέση της με τον κόσμο, μεταδίδει ένα συγκεκριμένο όραμα ομορφιάς. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει πάντα να γιορτάζεται.

Φέτος, η L’ Oreal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας, προσκαλώντας 5 αγαπητές γυναίκες να δώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα, γύρω από τη μητρότητα: την ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα, τη δημοσιογράφο Γιούλη Ατματζίδη, την επιχειρηματία και former beauty director Βασιλική Καρανζογιάννη με τη μητέρα της, την content creator Αθηνά Μουρκούσση και την content creator Μαίρη Κόκκαλη.

Το να πιστεύεις στη δική σου ομορφιά είναι η δύναμή σου, γι’ αυτό και το “Γιατί μας αξίζει” έχει γίνει το μαχητικό σύνθημα της  L’Oreal Paris, που ενώνει τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο, ενθαρρύνοντάς τες να αγκαλιάσουν άφοβα τις φιλοδοξίες τους και να πιστεύουν στην αυτοεκτίμησή τους καθημερινά.

Γιατί μας αξίζει!

Leave a Reply

Your email address will not be published.