Το εμβληματικό βρετανικό brand, Ghost London, έχει μια σύγχρονη vintage αίσθηση και είναι γνωστό για τη θηλυκή αισθητική, τις μοντέρνες σιλουέτες και τα χαρακτηριστικά βαμμένα κομμάτια ενδυμάτων του. Απευθύνεται στην μοντέρνα γυναίκα που ζει μια περίπλοκη ζωή και θέλει τα ρούχα της να είναι απλά αλλά όμορφα, οπότε δημιουργεί ρούχα που φοριούνται εύκολα από γυναίκες κάθε ηλικίας και μεγέθους.

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ένα εμβληματικό brand όπως το Ghost ενώνει τις δυνάμεις του με μία από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής όπως τα Marks & Spencer; Έχουμε μια ξεχωριστή συλλογή με μοναδικά κομμάτια, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τα M&S. Φορέματα με διαχρονικές λεπτομέρειες, ditsy prints και μεγάλα λουλούδια, ρομαντικά βολάν και περίτεχνα τελειώματα στα μανίκια, wrap λεπτομέρειες και vintage ύφος.

Φόρεμα €89,95

Φόρεμα €129,95

Φόρεμα €69,95

Στη συλλογή M&S x GHOST βρίσκουμε επίσης μπλούζες, παντελόνια, φούστες και ολόσωμες φόρμες σε μοντέρνες γραμμές, παιχνιδιάρικα prints και όμορφα χρώματα. Έτοιμες για ένα υπέροχο, fashionable φθινόπωρο;

Φόρεμα €89,95

Φόρεμα €69,95

Φόρεμα €89,95

Φόρεμα €89,95

Ανακαλύψτε τη συλλογή M&S x GHOST σε επιλεγμένα καταστήματα, και online στο www.marksandspencer.gr την ολοκληρωμένη σειρά.