Η φροντίδα του προσώπου σου είναι σημαντικό να αποτελεί το πρώτο βήμα στην προσωπική σου περιποίηση καθημερινά. Εξάλλου ποια fashionista δεν ονειρεύεται το τέλειο αψεγάδιαστο δέρμα; Η mat fashion σε συνεργασία με τη Frezyderm σου προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς κάνοντάς σου δώρο το Mild Wash Liquid 200ml της Frezyderm.

Από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων η mat fashion σου δίνει την ευκαιρία με αγορές αξίας άνω των 150€, στα καταστήματα mat fashion αλλά και στο shop.matfashion.com, να κάνεις δικό σου το απαλό καθαριστικό για ευαίσθητο δέρμα Mild Wash Liquid 200ml από τη Frezyderm.

Αυτό το εξαιρετικά απαλό υγρό δεν αποτελεί απλώς προϊόν καθαρισμού, αλλά μια αγκαλιά φροντίδας για την επιδερμίδα σας. Η ειδική του σύνθεση είναι κατάλληλη για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. Ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει το δερματικό φραγμό, προσφέρει ενυδατική και μαλακτική δράση. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, για αφαίρεση ρύπων και μακιγιάζ.

Μπες λοιπόν στο shop.matfashion.com ή επισκέψου ένα κατάστημα mat fashion και απέκτησε τη λαμπερή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσουν σε συνδυασμό με τα key-pieces που θα σε κάνουν να λάμπεις from-head-to-toe!