Καλοκαίρι σημαίνει σανδάλι, καλοκαίρι σημαίνει πέδιλο, καλοκαίρι σημαίνει πλατφόρμα. Τα αγαπημένα μας παπούτσια, αυτά που απογειώνουν το στιλ μας και συμπληρώνουν κάθε εμφάνισή μας στην πόλη ή το νησί, στη δουλειά ή τις διακοπές. Ψάχνοντας τα σχέδια που θα εμπνεύσουν τα φετινά μας outfit «πέσαμε» στη νέα συλλογή της Envie Shoes που υπογράφει η Μαίρη Συνατσάκη.

Το δροσερό της στιλ, το χαρακτηριστικό της ύφος και το pop attitude είναι εμφανή σε κάθε σχέδιο της συλλογής, από τα flat σανδάλια και τις πλεξούδες, μέχρι τα ψαθάκια και τις flatforms.

Όπως έχει καθιερωθεί στις τελευταίες συλλογές, δεν χρησιμοποιείται καθόλου δέρμα στην κατασκευή τους, ενώ οι πάτοι κατασκευάζονται από οικολογικό, βιοδασπώμενο υλικό. Κλασικά χρώματα όπως μαύρο, μπεζ, λευκό αλλά και πιο funky όπως metallic blue, φωτεινό κίτρινο ή ρομαντικό λιλά ντύνουν τα καλοκαιρινά σχέδια της συλλογής και μας κάνουν να ερωτευόμαστε κάθε μέρα κι άλλο ζευγάρι.

Όλα τα σχέδια της συλλογής MairibooForEnvieShoesSS’21 είναι ήδη διαθέσιμα online στο EnvieShoes.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.