Ποια θα μπορούσε να είναι καλύτερη μούσα για έναν σχεδιαστή από τη σύγχρονη γυναίκα; Εκείνη που βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση και καταφέρνει να ισορροπεί καριέρα, προσωπική ζωή, οικογένεια και φίλους; Για αυτή τη γυναίκα που χρειάζεται ολοκληρωμένους συνδυασμούς που να τη συνοδεύουν από το πρωί ως το βράδυ σχεδίασαν για τη σεζόν FW21 οι έλληνες σχεδιαστές MI-RŌ.

Για αυτό το Φθινόπωρο αφήνουν τις έντονες λάμψεις και επικεντρώνονται σε μίνιμαλ γραμμές με γήινα χρώματα που αποτελούν κομψά σύνολα για κάθε τύπο γυναίκας. Ανδρόγυνα κοστούμια, ψηλόμεσες βερμούδες, statement πουκάμισα, αλλά και θηλυκές φούστες, cocktail φορέματα και πανωφόρια διαφόρων στιλ κυριαρχούν στη νέα συλλογή. Φόντο για την καμπάνια, ένας απόλυτα industrial αστικός χώρος που αφήνει τη γυναίκα να γίνει το επίκεντρο.

Το σχεδιαστικό δίδυμο επενδύει σε αξιόπιστες πρώτες ύλες όπως το βαμβάκι, το βελούδο και το ανακυκλώσιμο δέρμα και μάς προσφέρει δημιουργίες που μάς προσκαλούν να κατακτήσουμε ξανά τη ζωή μας με δυναμισμό και ανανεωμένη διάθεση.