Πόσο μας έλειψε να περιποιηθεί τα μαλλιά μας ένας επαγγελματίας, να αλλάξουμε χρώμα, κούρεμα, να κάνουμε ένα ωραίο χτένισμα -ακόμα κι αν δεν έχουμε κάπου να πάμε, απλά και μόνο για να νιώσουμε όμορφα. Όπως φαίνεται κι εμείς τους λείψαμε τις ημέρες του lockdown και μας το δείχνουν μέσα από μια τηλεοπτική καμπάνια γεμάτη συναίσθημα. Η L’Oréal Professional Products με τίτλο «Το συναίσθημα δεν κλείνει. Η ομορφιά άνοιξε ξανά», αφηγείται μέσα από τα μάτια των ίδιων των κομμωτών όσα τους δένουν με τις γυναίκες και την αγάπη για την τέχνη τους.

Για τους κομμωτές, κάθε μία από εμάς είναι ξεχωριστή και η σχέση τους μαζί μας ιδιαίτερη, ζεστή, γεμάτη συναίσθημα -το οποίο φυσικά και δεν έσβησε όταν έκλεισαν τα κομμωτήρια. Η ομορφιά λοιπόν «άνοιξε» ξανά και οι κομμωτές περιμένουν να υποδεχθούν όλες τις γυναίκες στο κομμωτήριο τους, με απόλυτη ασφάλεια.

Μετά το #istandforpros, η καμπάνια «Το συναίσθημα δεν κλείνει. Η ομορφιά άνοιξε ξανά» συμπληρώνει τις πρωτοβουλίες της L’Oréal Professional Products για να υποστηρίξει τους επαγγελματίες κομμωτές, υπενθυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες ότι η κομμωτική είναι μια ολόκληρη τέχνη που συνδυάζει μαγικά τη δημιουργία με την ανθρώπινη επαφή.

Ανακαλύψτε περισσότερα στα επίσημα κανάλια των μαρκών της L’Oréal Professional Products στο Facebook & στο YouTube.

@L’Oreal Proefessionnel, @Kerastase Greece, @Redken Greece, @Matrix Professional