Η Tezenis γίνεται… «πράσινη» και κάνει την οικολογική της συνείδηση πράξη με τις νέες στιλάτες ανακυκλωμένες πλαστικές beach bag τσάντες της. Μάλιστα, ως ανταμοιβή προς τους πελάτες της που στηρίζουν το brand εδώ και χρόνια, ακόμη και φέτος στις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού, κάνει δώρο την στιλάτη beach bag με αγορές άνω των 40€. 

Ο χρόνος μας τελειώνει – Ήρθε η ώρα να σώσουμε τον πλανήτη, φυσικά με στιλ

Δεν υπάρχει Planet B. Με στόχο τη βιωσιμότητα και την αγάπη για τη Μητέρα Φύση, η Tezenis δημιούργησε μία capsule collection με ανακυκλωμένες πλαστικές beach bags που περνάνε το μήνυμα για τη διάσωση του πλανήτη.

Κυκλοφορούν σε 5 σχέδια με πηγή έμπνευσης τα μαγιό του brand ενώ κάθε μία από τις νέες τσάντες της Tezenis έχει παραχθεί από 7 μεταχειρισμένα πλαστικά μπουκάλια. Οι τσάντες είναι εμπλουτισμένες από μοναδικές stylish λεπτομέρειες όπως πον-πον, πούλιες και κρόσσια – το ιδανικό αξεσουάρ για το φετινό καλοκαίρι.

Beach Bag Promo: Κάντε δική σας τώρα την Tezenis τσάντα παραλίας με αγορές από 40€ και άνω στην Beachwear Collection. Iσχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το ιταλικό underwear brand κάνει μία νέα πρόταση με τις πρωτοποριακές beach bags στα πλαίσια μιας ευγενικής και με σεβασμό προς το περιβάλλον χειρονομίας.

Είμαστε χαρούμενοι όταν στηρίζουμε brands που εκτός από μοναδικά προϊόντα με στιλ και ποιότητα, έχουν επίγνωση και του αντίκτυπού τους σε κοινωνία και περιβάλλον.

tezenis beach bag tezenis beach bag tezenis beach bag tezenis beach bag tezenis beach bag